Ekstraluotto

Ekstraluotto tarjoaa mahdollisuuden saada rahoitusapua arjen tilanteisiin. Jos tarvitsee esimerkiksi remontin tai kodinkoneen, Ekstraluotolla se onnistuu.

Ekstraluotto lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 v
  • Lainasumma: 10– 2.100 €
  • Maksuaika: 1-101 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: maksimi 706,42 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki: Nostokulu 19%, nimellinen vuosikorko 106,8%. 800 euron lainalle todellinen vuosikorko on 238,71% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1457,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 800 € ja maksaa sen takaisin tasaerälyhennyksin 12kk maksuajalla.
Hae lainaa tästä

 

Kuka voi saada Ekstraluottoa?

Luottoa voi saada henkilö, joka on vähintään 21-vuotias, hoitanut raha-asiansa hyvin ja luottokelpoinen Suomen kansalainen. Hänellä tulee olla toimiva julkinen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite sekä kiinteä asuinpaikka. Luotonantaja tarkistaa luotonhakijan henkilötiedot väestötietojärjestelmästä sekä luottotiedot Bisnode Finland Oy:ltä.

Milloin lainaa voi hakea?

Lainahakemuksen voi tehdä milloin vain. Vastaanotetut hakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina. Aukioloajat löytyvät palvelun verkkosivustolta.

Miten lainaa haetaan tekstiviestillä?

Tekstiviestillä lainaa haetaan niin, että aluksi tulee rekisteröityä verkkosivustolla. Tekstiviestillä lainan hakemiseen tarvitaan PIN-koodi. Sen jälkeen voi lähettää tekstiviestin. Tekstiviesti lähetetään numeroon 173172. Jos esimerkiksi hakee 500 euron lainasummaa, tekstiviesti näyttää tältä: PRO 300 12345. Jälkimmäinen numeroyhdistelmä tarkoittaa PIN-koodia. Tämän jälkeen saa vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeen. Lopulta rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilille muutaman minuutin kuluessa.

Kuinka paljon luotto maksaa?

Ekstraluotto joustoluotossa nostokulu on 19 prosenttia. Nimelliskorko on 106,8 prosenttia. Maksuvapaa kuukausi maksaa 30 euroa.

Kuinka nopeasti rahat saa tililleen?

Kun lainahakemus on tehty, lainapäätös lähetetään muutaman minuutin kuluessa hakemuksen saapumisesta. Moniin pankkeihin palvelu tarjoaa reaaliaikaisen tilisiirron, mikä tarkoittaa, että rahat ovat tilillä muutamassa minuutissa.

Onko mahdollista saada maksuvapaata kuukautta?

Luotonsaajalla on mahdollisuus maksua vastaan käyttää yksi maksuvapaa kuukausi kalenterivuoden aikana, määrättyjen edellytysten täytyttyä. Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa vapautumista seuraavaksi erääntyvän lyhennyserän suorittamisesta yhden maksueräkuukauden osalta. Palvelun voi aktivoida internetissä.

Miksi lainahakemus saatetaan hylätä?

Hylättyyn lainahakemukseen voi olla monta syytä. Esimerkiksi lainahakemus saattaa olla väärin täytetty. Siinä voi olla esimerkiksi virheellinen henkilötunnus tai väärin kirjoitettu tilinumero. Myös osoitetiedot saattavat joskus olla virheellisiä. Lainan saaminen voi olla myös vaikeaa, jos hakijalla on maksuhäiriöitä. Henkilöllä saattaa myös olla negatiivinen maksuhistoria. Luotonantaja voi oman harkintansa mukaisesti ja ilman erityistä syytä päättää olla myöntämättä lainaa.

Mitä tapahtuu jos maksu viivästyy?

Maksun viivästymisen vuoksi lähetetystä maksumuistutuksesta peritään lainmukainen viivästyskulu. Luotonantaja voi siirtää ilman eri ilmoitusta maksumuistutuksen jälkeen hoitamattoman suorituksen ulkopuoliseen perintäpalveluun. Maksamatta jääneestä luotosta voi aiheutua merkintä luottotietorekisteriin.

Kuka myöntää Ekstraluotto joustolainaa?

J.W.-Yhtiöt Oy on vuodesta 2006 toiminut kokonaan suomalaisomisteinen rahoitusyritys. Yritys on palvelut satojatuhansia suomalaisia kuluttajia. Asiakkaita autetaan 365 päivänä vuodessa. Yrityksen muita lainatuotteita ovat Eurolimiitti, Suomilimiitti sekä Reissuluotto.

Millainen asiakaspalvelu yrityksellä on?

Asiakaspalvelu avoinna kello 8-22. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot alta.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

J.W.-Yhtiöt Oy

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-su 8-22

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi

Puhelinnumero: 03 3399 3600 (vain pvm)

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!