Ferratum Joustava

Ferratum on Suomessa toimiva rahoitusyhtiö, joka tarjoaa yksityishenkilöille laina- ja rahoituspalveluita. Asiakkaan tulee olla vähitään 21 vuotias ja luottotiedoiltaan moitteeton – tällöin vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

 

Ferratum lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 v
  • Lainasumma: 50 – 2000 €
  • Maksuaika: 3-50 kk
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: max. 216,20 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille 5 minuutissa
Hinnasto: Nostopalkkio 7,5%, nimellinen vuosikorko 103,42%. 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01€ mikäli asiakas nostaa kerralla 2000€ ja maksaa sen takaisin 12 erässä kuukausittain. Luoton ensimmäiset 30 päivää ovat korkovapaata ja ensimmäinen nosto on ilman nostokulua. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa.
Hae lainaa tästä

 

Ferratum  on osa suurta JT Family Holding Oy -konsernia. Konserni on täysin itsenäinen ja tällä hetkellä yksityishenkilöiden omistuksessa. Se ei siis missään nimessä ole osa suurempaa kaupan tahi rahoitusalan ryhmittymää. Pienlaianyritysten laajassa kirjossa Ferratum Group on erittäin iso tekijä. Suurin osa Suomessa toimivista pikavippifirmoista on pieniä yksittäisiä nyrkkipajoja, jotka lainaavat vain suomalaisille. Ferratum on kyllä täysin suomalainen, mutta toimii laajalti. Sen toiminta-alueeseen kuuluvat Suomen lisäksi muun muassa: Ruotsi, Hollanti, Espanja, Tanska, Tsekki, Slovakia, Puola, Slovenia, Viro, Latvia ja Liettua. Yritys on siis laajentunut nopeasti massiiviseksi lainanantajaksi.

Ferratumin kotisivut luovat vierailijalle mukavan ja turvallisen tunnelman: Yksinkertaisuus ja helppolukuisuus vahvistavat kuvaa hyvin toimivasta vippifirmasta.

Ferratumilta voit hakea lainaa sekä verkkopankkitunnuksilla, että tekstiviestillä. Lainaa voi hakea kuka tahansa luottokelpoinen yli 20-vuotias henkilö. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Ensimmäistä kertaa vippejä hakeva asiakas voi ottaa lainaa väliltä 50 ja 200 euroa. Aikaisemmat maksunsa kunnialla suorittaneet vanhat asiakkaat voivat hakea suurempia lainoja aina 1000 euroon saakka. Ferratum toteaa sivuillaan, että tekstiviestillä tai nettilomakkeella haettuun lainaan annetaan päätös aina tekstiviestinä.

Ferratum haluaa myös tehdä selväksi, että he eivät veloita tekstiviestistä mitään – joudut siis maksamaan vain oman operaattorisi veloittaman normaalin hinnan. Matkapuhelinliittymän tulee olla sinun omistuksessasi ja julkinen. Lisäksi pankkitili tulee olla sinun yksityisessä omistuksessasi. Lainahakemuksia otetaan vastaan joka ikisen päivän jokaisena tuntina, mutta rahat siirtyvät vain Ferratumin asiakaspalvelun aukioloaikoina – eli maanantaista lauantaihin kello 8 ja 21 välillä, sekä sunnuntaisin 12.00-18.00. Laskutus tapahtuu perinteisesti postitse

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: avoinna verkossa 24/7

Puhelinnumero: 0800 166 308 (maksuton)

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Postiosoite: Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki

 

9.5 Total Score

User Rating: 5 (1 votes)