Fixura

Fiksusti Fixuralla

Fixura on suomalainen vertaislainayritys, josta voit hakea lainaa aina 10000 euroon saakka. Yritykseen voi myös sijoittaa tarjoutumalla lainantarjoajaksi.

Fixura lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 v
  • Lainasumma: 1000 – 10.000 €
  • Maksuaika: 2-5 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 14,99% – 50,00%
  • Lainojen yhdistäminen: kyllä
  • Lainan nosto: 1-2 arkipäivää
Lainasumma 5 000€, 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, Tilinhoitomaksut-kk 5,50€, Avausmaksu 375€, Kokonaiskulut 707€. Todellinen vuosikorko 31,91%. Erät yhteensä 6 093,54 €. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Fixura lainan Nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% – 50,00% välillä.
Hae lainaa tästä

 

Mitä vaaditaan, jotta voi saada lainaa?

Lainanhakijan tulee olla 21-68 -vuotias ja olla asunut Suomessa vähintään kolme vuotta. Hakijan tulee olla luotto- ja oikeustoimikelpoinen eikä saa omata maksuhäiriömerkintää. Täytyy olla myös säännölliset tulot. Hakijalla tulee olla myös verkkopankkitunnukset sellaiseen pankkiin, jonka kanssa yritys tekee yhteistyötä. Palvelun käyttöön tarvitsee myös matkapuhelinliittymän sekä sähköpostiosoitteen.

Paljonko voin hakea lainaa?

Fixuran kauttaa voit hakea lainaa 1000 – 10.000 euroa.

Kuinka nopeasti lainan saa tilille?

Fixura on vertaislaina ja se itse myönnä luottoa, vaan lainanantajat ovat yksityishenkilöitä. Lainan myöntämisestä saa tiedon sekä sähköpostilla että tekstiviestillä. Sen jälkeen voi hyväksyä lainan omilla verkkopankkitunnuksilla. Hyväksymisen jälkeen kulutusluotto näkyy tilillä muutaman pankkipäivän kuluessa.

Miksi jotakuta ei hyväksytä lainanhakijaksi?

Lainahakemuksen hylkäämiseen voi olla monta syytä. Syynä voi olla esimerkiksi maksuhäiriömerkintä. On mahdollista, että lainahakemus on hylätty, koska hakija ei ole maksanut aikaisempaa yrityksen laskua ajoissa tai uutta lainaa ei vielä voi hakea. Voi myös olla, että hakijan tulot eivät ole riittävän suuret menoihin nähden. Tai aikaisempi laina on osittain tai kokonaan perinnässä.

Mitä tarkoittaa tulotodistus?

Lainahakemukseen on hyvä liittää tulotodistus. Se nopeuttaa hakemuksen käsittelyä. Palkansaajalta tulotodistukseksi hyväksytään uusin palkkalaskelma. Yrittäjältä vaaditaan kopio viimeisimmästä ja vahvistetusta tilinpäätöksestä sekä uusimmasta henkilökohtaisesta verotuspäätöksestä. Eläkkeen tai muun etuuden saajalta vaaditaan kopio maksupäätöksestä.

Milloin voi tehdä uuden lainahakemuksen Fixuran kautta?

Palvelun kautta voi olla ainoastaan yksi lainahakemus avoinna kerrallaan. Jos on hyväksynyt saamansa lainan, voi jättää uuden lainahakemuksen aikaisintaan kuuden kuukauden kuluttua. Uuden lainahakemuksen jättäminen edellyttää, että edellisestä lainasta on maksettu vähintään kuusi ensimmäistä lyhennystä. Lainanottajalla voi olla enintään kaksi aktiivista lainaa samanaikaisesti tai yhteensä enintään 10000 euroa lainattua pääomaa.

Voiko kuukausieriä maksaa etukäteen?

Valitettavasti kuukausieriä ei voi maksaa etukäteen. Halutessaan voi kuitenkin avoimella laskulla maksaa ylimääräistä, jolloin laskun ylimenevä osuus lyhentää lainan pääomaa ja maksusuunnitelma lyhenee lainan loppupäästä.

Onko mahdollista saada lainalle maksuvapaita kuukausia?

Valitettavasti lainalleen ei voi saada täysin maksuvapaita kuukausia. Voit kuitenkin saada yhden lyhennysvapaakuukauden itselleen. Tällöin tarvitsee maksaa vain korko sekä tilinhoitomaksu.

Hae lainaa tästä

 

Fixura yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: chat-asiakaspalvelu ja puhelinpalvelu. Arkisin klo 09.00 – 16.00

Puhelinnumero: 020 7344 530

Sähköpostiosoite: info@fixura.fi

Postiosoite: Hovioikeudenpuistikko 15 C 29, 65100 Vaasa

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!