Etua.fi

Etua.fi on suomalainen lainanvälittäjä, joka hakee eri lainantarjoajilta parhaat mahdolliset tarjoukset. Yhdellä hakemuksella saat monta tarjousta, joista voit itse valita parhaimman. Itse palvelu ei lainaa mitään ja on käyttäjälle maksuton.

Etua.fi lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 200 – 50.000 €
  • Lainatuote: kulutusluotto, pankkilaina, pikavippi
  • Maksuaika: 1-15 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 8,9%-49%
  • Lainojen yhdistäminen: kyllä
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki: KSL:n mukainen lainan todellinen vuosikorko on 11,6% ja lyhennys 125€/kk, kun lainan määrä on 10 000 euroa, laina-aika on 12 vuotta ja lainan nimelliskorko on 10%, avausmaksu 80 euroa ja tilinhoitomaksu 5 euroa/kk. Kokonaiskustannus 18 000€.
Hae lainaa tästä

 

Kuka voi saada kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voi hakea henkilö, joka on vähintään 20-vuotias ja asuu vakituisesti Suomessa. Henkilön täytyy ansaita vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja. Raha-asiat tulee olla hoidettu hyvin eikä maksuhäiriöitä saa olla.

Kuinka paljon kulutusluottoa voi saada?

Kulutusluottoa voi saada 2000-50 000 euroa. Hakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin. Se ei velvoita hakijaa mihinkään.

Voinko hakea yhdistelylainaa?

Etua.fi:ssä voi hakea yhdistelylainaa aina 50 000 euroon saakka. Yhdistelylainalla voit yhdistää useat eri lainat yhdeksi lainaksi, jolloin lainanhoitokustannuksista tulee pienemmät. Tämä tekee oman talouden hallinnasta myös helpompaa, kun tarvitsee maksaa vain yhtä lainaa pois.

Miksi käyttää palvelun hakulomakkeita eikä lainantarjoajien omia lomakkeita?

Palvelun hakulomaketta käyttämällä säästää aikaa ja rahaa. Yhdellä hakemuksella saa monta tarjousta eikä joudu täyttämään samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen.

Miten palvelu toimii?

Aluksi valitaan sopiva lainan määrä ja kuukausierä. Sen jälkeen täytetään hakemuslomake. Kun hakemuslomake on täytetty, jäädään odottamaan parasta tarjousta. Tarjoukset saa viimeistään muutaman arkipäivän sisällä.

Kuinka monta lainatarjousta voi saada yhdellä hakemuksella?

Saatujen lainatarjousten määrä riippuu monesta tekijästä kuten haettavan lainan määrästä sekä ilmoitetuista hakemustiedoista. Palvelu pyrkii löytämään mahdollisimman monta tarjousta. Tarjousten määrään vaikuttaa hakemuksessa esiin tulevat tiedot. Jotta varmistat itsellesi parhaimman mahdollisen lainatarjouksen, täytä hakemus huolella.

Voiko hakija jäädä ilman lainatarjousta?

Palvelu pyrkii välittämään aina lainahakemuksen kumppaneilleen. Joskus voi kuitenkin käydä niin, että kriteerit eivät kohtaa. On siis mahdollista, että lainahakemusta ei välitetä eteenpäin pankkiin tai rahoitusyhtiöön.

Voiko lainaa hakea aviopuolison kanssa?

Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä samassa taloudessa asuvan avio- tai avopuolison kanssa. Kahden hakijan tapauksessa hakijat vastaavat lainasta yhteisvastuullisesti. Tällainen rinnakkaishakija parantaa lainansaantimahdollisuuksia erityisesti, jos kyseessä on suuri laina.

Millainen yrityslaina on?

Yrityslainaa voidaan myöntää kaikille yritysmuodoille, kuten esimerkiksi toiminimille, kommandiittiyhtiöille sekä osakeyhtiöille. Yritysluottoa voi hakea aina 2000 eurosta 100 000 euroon saakka. Pisimmillään lainojen takaisinmaksuaika on 24 kuukautta. Lainan takaajana tulee olla vähintään yksi yrityksen vastuuhenkilö.

Hae lainaa tästä

 

Etua yhteystiedot:

Arkisin 10-15

Sähköposti: asiakaspalvelu@etua.fi

Puhelinnumero: 09 2316 3611

Postiosoite: Etua Oy, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki

9 Total Score

User Rating: Be the first one!