Bank Norwegian

Bank Norwegian lyhyesti:

  • Ikäraja: 23 v
  • Lainasumma: 1000 – 60.000 €
  • Maksuaika: 1-15 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: henkilökohtainan korko 8,99% – 22,49%
  • Lainojen yhdistäminen: kyllä
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki: 10.000 eur lainalla viidelle vuodelle 13,99% esimerkkikorolla (todellinen vuosikorko 16,51%) tulee kokonaiskustannuksesi 14.218 eur, mikä vastaa 238 eur kuukaudessa. Laina-aika 1-15 vuotta. Suurin efektiivinen korko 37,97%.
Hae lainaa tästä back to menu ↑

Pienlaina vai kulutusluottoa?

Bank Norwegian on suuri pankki, joka tarjoaa lainaa, kulutusluottoja ja pikavippejä. Minkälaisia hankintoja sinulla on edessä? Tämä pankki on yksi vaihtoehdoistasi. Se myöntää lainaa monenlaisiin elämän menoihin.

back to menu ↑

Kuka voi saada lainaa Bank Norwegianilta?

Tältä pankilta voi saada lainaa henkilö, joka on kuulunut Suomen väestörekisteriin viimeiset 36 kuukautta ja on vähintään 23 vuoden ikäinen. Maksuhäiriöitä ei saa olla. Yritys tarkistaa ehtojen lisäksi lainanhakijan luottokelpoisuuden lainaa varten.

back to menu ↑

Mitä asiakirjoja tarvitaan lainan hakemiseen?

Lainanhakijalta saatetaan pyytää palkkalaskelmaa ja edellisen vuoden veroilmoitusta. Jos niitä tarvitaan, pyyntö lähetetään sähköpostilla lainanhakijalle.

back to menu ↑

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Lainahakemus käsitellään, kun kaikki asiakirjat on vastaanotettu. Käsittely kestää 0-2 pankkipäivää, jonka jälkeen vahvistus lähetetään sähköpostilla, kun laina on maksettu. Tilisiirto kestää 1-2 pankkipäivää.

back to menu ↑

Voiko lainan korko muuttua?

Korko voi nousta ja laskea. Pankki ilmoittaa asiasta asiakkaalle ennen kuin korko muuttuu. Näin asiakas saa tiedon koronnoususta ajoissa.

back to menu ↑

Miten lainahakemuksen voi allekirjoittaa?

Velkakirja allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämäkin asia hoidetaan sähköisesti.

back to menu ↑

Voiko Bank Norwegianin lainoilla maksaa pois muita lainoja?

Kyllä voi. Bank Norwegian lainalla voi maksaa kertyneitä velkoja. Asiakkaan tulee ilmoittaa maksutiedot veloista, jolloin pankki hoitaa ne. Jos lainasummasta jää ylimääräistä, maksu suoritetaan asiakkaan tilille.

back to menu ↑

Voinko lainaan saada lyhennysvapaata?

Lyhennysvapaa tarkoittaa, että lainasta maksetaan yhtenä kuukautena vain korkoa eikä lainaa silloin lyhennetä. Lyhennysvapaata kuukautta voi hakea kirjautumalla pankin sivuilla.

back to menu ↑

Voiko jo olemassa olevaan lainaan hakea korotusta?

Lainan korotus voi olla mahdollista. Asian voi selvittää kirjautumalla pankin sivuille, jossa kerrotaan, onko korotus tällä hetkellä mahdollista vai ei.

back to menu ↑

Onko mahdollista tehdä ylimääräinen lainalyhennys?

Ylimääräisiä lainalyhennyksiä voi tehdä aina kun haluaa. Ne pienentävät lainan takaisinmaksuaikaa automaattisesti ilman ylimääräistä veloitusta. Ylimääräinen lainalyhennys ei korvaa normaalia kuukausittaista takaisinmaksua. Mikäli haluaa pienentää kuukausittaista takaisinmaksusummaa, tulee ottaa yhteyttä pankkiin sähköpostilla.

back to menu ↑

Voinko pidentää lainani takaisinmaksusuunnitelmaa?

Niin kauan kuin on maksanut laskut ajallaan, voi pidentää takaisinmaksusuunnitelmaa. Tällöin tulee olla sähköpostilla yhteydessä pankkiin ja valita uusi takaisinmaksuaika tai vastaavasti uusi kuukausierä.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 11-17

Sähköpostiosoite: mail@banknorwegian.fi

Puhelinnumero: +358 7532 66 200

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!