Aasa

Aasa lainaa rahaa elämän eri menoihin. Lainaa voi saada jopa 10000 euroa. Jopa 5 vuoden laina-ajalla.

Aasa lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 2000 – 10.000 €
  • Maksuaika: 6 kk – 5 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 47,75 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: samana päivänä
Esimerkki: Tyypillisen 3500 euron 24 kk luoton todellinen vuosikorko on 47,75% ja kokonaiskustannus 5028,92euroa. Kyseessä on kuukausierissä takaisinmaksettava kertaluotto.
Hae lainaa tästä

 

Ketkä voivat saada lainaa?

Yritys myöntää lainaa henkilöille, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta ja asuvat vakituisesti Suomessa. Heidän täytyy olla luotto- ja oikeustoimikelpoisia. Pitää myös tunnistautua yrityksen hyväksymällä tavalla.

Minkä suuruisia lainoja myönnetään?

Aasa myöntää 2000-10 000 euron kulutusluottoha. Niitä voi hakea, vaikka ei olisikaan entuudestaan yrityksen asiakas.

Miten voin hakea lainaa?

Lainaa voi hakea verkkohakemuksella tai soittamalla asiakaspalveluun. Ajantasaiset lainaehdot ja hinnaston löytää yrityksen sivuilta. Lainaehdot saa nähtäväkseen kaikki, joille laina myönnetään. Jos haluaa useamman lainan, tulee soittaa tai kirjoittaa asiakaspalveluun.

Milloin voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea milloin vain. Sitä voi hakea minä päivänä tahansa, 24 tuntia vuorokaudessa. Hakemukset käsitellään toimiston aukioloaikoina. Lainapäätöksen voi siis saada jopa jo saman päivän aikana.

Mitkä ovat yleisimmät syyt, miksi lainaa ei myönnetä?

Se, että lainaa ei myönnetä, voi johtua esimerkiksi siitä, että hakija on luottotiedoton eli hänellä on maksuhäiriö Asiakastieto Oy:n rekisterissä. Toinen syy on, että lainaa ei voi myöntää riskianalyysin perusteella.

Miten lainan takaisinmaksusta sovitaan?

Lainaa hakiessaan hakija määrittelee takaisinmaksuaikansa. Lainan hyväksymisen jälkeen asiakkaalle postitetaan lainan lyhennysaikataulu.

Voiko lainaa maksaa nopeammin takaisin kuin on sovittu?

Lainan voi maksaa suunniteltua nopeammin takaisin. Siitä ei aiheudu asiakkaalle lisäkuluja. Lainan voi myös peruuttaa, jos tulee toisiin ajatuksiin. Riittää, että ilmoittaa asiakaspalveluun halustaan peruuttaa lainan ja minä päivänä aikoo lainan palauttaa.

Mitä tulee tehdä, jos on ongelmia lainan takaisinmaksun kanssa?

Jos on ongelmia lainan takaisinmaksun kanssa, tulee ottaa nopeasti yhteyttä asiakaspalveluun, jotta asia voidaan selvittää. Älä missään tapauksesa jätä lyhennyksiä maksamatta, vaan yritä neuvotella itsellesi uusi maksuaikataulu.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko ja mistä sen näkee?

Yritys ilmoittaa avoimesti lainan todellisen vuosikoron. Se vaihtelee lainasumman ja -ajan perusteella. Asiakas saa tietää oman lainansa todellisen vuosikoron aina ennen kuin hyväksyy lainasopimuksen.

Kuinka turvallista lainan hakeminen on?

Aasa Oy käyttää järjestelmissään salaustekniikaa, mikä estää henkilötietojen joutumisen vääriin käsiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ja tietosuojavaltuutetun ohjeistuksen mukaisesti.

Aasa Oy

Aasa on suomalainsen Aasa Oy:n hallinnoima lainatuote. Yrityksen toinen lainatuote on Yleislaina.

 

Aasa yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: Ma – Pe 09.00 – 17:00

Puhelinnumero: 0600 04045

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@aasa.fi

Postiosoite: Aasa Oy, Hiomotie 19, 00380 Helsinki

9 Total Score

User Rating: Be the first one!