Lainavertailija.fi

Lainavertailija.fi lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 500 – 50.000 €
  • Lainatuote: kulutusluotto, pankkilaina, pikavippi
  • Maksuaika: 1-15 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 4,5%-50,5%
  • Lainojen yhdistäminen: kyllä
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 9,11 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, esimerkkikorko 8,75 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 382 €, eli 206 €/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 4,5%-50,5%.
Hae lainaa tästä

 

Lainavertailija.fi

Lainavertailija.fi laittaa lainat järjestykseen. Sen avulla voi vertailla eri lainantarjoajia. Mukana on yhteensä yli 20 eri rahoituslaitosta ja pankkia. Olisiko nyt tarvetta lainalle? Tämä palvelu voisi olla avuksi. Nyt varmaan kannattaisi ryhtyä kokeilemaan…

Kuinka suuri korko on tätä palvelua käytettäessä?

Lainan nimelliskorko on normaalisti 8-27 prosenttia. Sen päälle voidaan lisätä pankista riippuen avaus- ja tilinhoitomaksuja. Lainojen korko vaihtelee pankista riippuen ja jokaisen pankin luottoarvio on yksilöllinen. Jotta saat mahdollisimman hyvä lainatarjouksen, kannattaa hakemus täyttää mahdollisimman tarkasti.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Palvelun kautta voi hakea lainaa 500-70000 euroa. Palvelu ei vaikuta siihen, myönnetäänkö lainaa. Vertailupalvelu ainoastaan välittää tietoja.

Onko viisaampaa hakea lainaa yksin vai yhdessä?

Lainaa kannattaa hakea yhteishakijan kanssa, koska se yleensä alentaa lainakustannuksia sekä parantaa mahdollisuuksia saada laina.

Jos haluaa hakea lainaa, tarvitseeko silloin vakuuksia?

Vakuuksia ei tarvitse. Lainavertailija.fi kautta myönnettävät lainat ovat aina vakuudettomia.

Voinko hakea lainaa, jos minulla on luottohäiriömerkintä

Valitettavasti lainaa ei voi saada, jos on luottohäiriömerkintä.

Voiko monta lainaa yhdistää yhdeksi?

Myös yhdistelmälainaa voi hakea. Tällöin tulee valita lainahakemuksessa kohta “Yhdistän nykyisiä lainoja” ja valita millä summalla haluaa yhdistää vanhoja lainoja. Yhdistämällä vanhoja pienlainoja voi säästää suuria summia rahoja, koska korkokulut ovat tällöin matalampia.

Mihin lainahakemuksen täyttäminen sitoo ja kuinka paljon palvelun käyttö maksaa?

Lainahakemuksen tekeminen ei sido mihinkään. Voit rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja päättää itse nostatko lainan vai ei. Lainavertailija.fi:n käyttö on täysin ilmaista.

Miten nopeasti laina maksetaan tilille?

Nopeus, millä laina maksetaan tilille, riippuu pankista, minkä valitset. Yleensä lainan maksaminen kestää puolesta tunnista muutamaan päivään.

Voiko lainan maksaa takaisin suunniteltua nopeammin?

Lainan voi maksaa ilman lisäkuluja sovittua maksusuunnitelmaa nopeammin. Tällöin tulee ottaa yhteyttä suoraan pankkiin, joka on myöntänyt lainan.

Mitä etuja Lainavertailija.fi:ssä on?

Lainoja voi vertailla reaaliajassa ja rahat saa tilille jopa samana päivänä. Palvelu on myös täysin ilmainen. Vaihtoehdoista valitsemalla voi löytää itselleen parhaimman ratkaisun, jolloin säästää koroissa. Palvelu on myös todella turvallinen. Henkilötiedot ovat tallessa SSL-salatun yhteyden takana.

Hae lainaa tästä

 

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!