Suosittu

Ostosraha

Jos satut pitämään paljon shoppailusta ja kiikarissasi on jokin erityinen hankinta, kuten uusi muotivaate tai jotain kodinelektroniikkaa, mutta tilisi ei anna myöten tällaiselle hankinnalle, kannattaa harkita Ostosraha kulutusluottoa. Tämä palvelu on helppo, nopea ja turvallinen käyttää eikä sinun tarvitse mitenkään eritellä lainaamasi rahan käyttökohdetta.

Ostosraha.fi lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 v
  • Lainasumma: 400 – 10.000 €
  • Maksuaika: 1-8 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: max. 49,92 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki: 5 000 € lainassa 54 kk laina-ajalla, todellinen vuosikorko on 39,49 %, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä 181,17 €, kuukausieriä 54 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma 9781,06 €.
Hae lainaa tästä

 

Arvosteluja Ostosrahasta voit lukea täällä!

back to menu ↑

Kuinka Ostosraha sitten toimii?

Ostosraha on lainapalvelu, josta voivat halutessaan nauttia kaikki 21 – 75 -vuotiaat Suomen kansalaiset, joilla ei ole merkintää luottotiedoissaan. Kyseessä on pienlainoja tarjoava rahoitusyritys, jonka lainatuotteisiin kuuluvat 400 – 10000 euron suuruiset summat.  Takaisinmaksuaikaa saa joustavasti kuukaudesta aina kolmeen vuoteen asti, joten kyseessä on kyllä erityisen joustava palvelu.

Lainan saaminen on myös nopeaa. Lainan hakemisesta kestää keskimäärin vain 15 minuuttia siihen, kun lainasumma onkin jo hakijan tilillä. Näin siis siinä tapauksessa, ettei lainan myöntämiselle löytynyt mitään estettä.

back to menu ↑

Miten Ostosrahaa haetaan?

Ostosrahan hakemiseen tarvitaan vain Internet-yhteydellä varustettu tietokone. Osoitteesta www.ostosraha.fi löytyy helposti täytettävissä oleva verkkohakemus, jonka täyttämällä lainanhakuprosessi onkin jo käynnistetty. Odotellessaan ehtii keittää juuri ja juuri kahvit tai teetä, ja sitten lainapäätös jo tuleekin. Jos se on myönteinen, saakin alkaa jo suunnitella käyttökohdetta rahoille, ellei se ole vielä täysin tiedossa. Rahan käyttökohdettahan ei tarvitse lainan myöntäjälle mitenkään ilmoittaa, vaan sen saa aivan vapaasti valita omia mielihalujaan noudattaen.

back to menu ↑

Ostosrahaan liittyviä kuluja

Ostosraha on laina, joka on maksettava takaisin sovittuna aikana. Lainasummaan lisätään myös korko, joka on 19 % vuosittain. Tämä tulee luonnollisestikin lainan ottajan maksettavaksi. Lisäksi lainan ottaja maksaa toimitusmaksua 80 euroa alle 1000 euron lainasta ja 120 euroa yli 1000 euron lainasta. Näiden lisäksi peritään vielä viisi euroa kuukausittain tilinhoitomaksuna.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: Ma-pe klo 9-18

Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Puhelinnumero: 020 741 2030

Postiosoite: OPR-Finance Oy/Ostosraha asiakaspalvelu, Lautatarhankatu 8 B, 00580 HELSINKI

 

 

9.5 Total Score

User Rating: 5 (1 votes)