Lainaa heti tilille

Mistiä lainaa heti tilille? Nykyisin kivijalkapankista saatava laina ei ole ainoa mahdollisuus paikata rahoitustarvetta. Lainaa voi saada myös hakemalla sitä internetissä. Netti on pullollaan sivustoja, joista voi hakea tarvittaessa kulutusluottoa tai pikavippiä, miksi niitä sitten kutsutaankaan.

Elämäntilanteet ovat ihmisillä erilaisia. Yllättävä sairastuminen voi vaatia, että tarvitsee nopeasti rahaa, jotta laskut saadaan maksettua. Toisaalta rahaa voi tarvita lomaan tai esimerkiksi kodinkoneen hankintaan. Joskus rahaa voi tarvita todella nopeasti. Sellaiseenkin vaihtoehtoon ovat onneksi markkinat varautuneet. On useita sivustoja ja nettipankkeja, joista voi saada tarvittaessa rahaa hyvinkin nopeasti.

Jokainen lainapalvelu tarjoaa hieman erilaista lainamahdollisuutta. Niistä valitseminen voi olla vaikeaa mutta myös mielenkiintoista. Selailemalla ja vertailemalla löytää varmasti itselleen parhaimman mahdollisen lainatarjouksen. On monia asioita, jotka eri pankeissa ovat erilaisia. Laina-ajat voivat olla eri mittaisia. Lainasummat voivat olla eri kokoisia. Korot vaihtelevat. Vaihtelee sekä korko että todellinen vuosikorko, joka nykyään pitää lainantarjoajan ilmoittaa. Lainoja saatetaan myös markkinoida eri tarkoituksiin.

Joskus syytä lainanhakemiseen ei kysytä. Pikavippien, kertalainojen ja kulutusluottojen saamiseen on myös erilaisia ehtoja. Esimerkiksi maksuhäiriömerkinnät tekevät usein lainan saamisen mahdottomaksi. On myös erilaisia muita vaatimuksia. Usein vaaditaan, että on asunut Suomessa tietyn ajan ja on tietyn ikäinen. Myös tuloista ja menoista lainantarjoajat haluavat tietää.

Katso alta miltä lainayhtiöltä saat lainaa heti tilille:

Ostosraha

Ostosraha kulutusluoton voi saada 20-75-vuotias Suomen kansalaisuuden omaava henkilö. Henkilöllä tulee olla myös verkkopankkitunnukset ja mobiilivarmenne, virallinen osoitetieto Suomessa sekä moitteettomat luottotiedot ja matkapuhelinnumero. Lainaa voi saada aina 10000 euroon saakka. Tämä vaatii kuitenkin 21 vuoden ikää. Ostosrahasta lainan saa heti tilille. Tilisiirtoja tehdään päivittäin kello 8-22.

Lue lisää täältä >>

Suomilimiitti (ilmainen 2000 € ensilaina)

Suomilimiittiä haetaan Suomilimiitin verkkopalvelussa. Lainasopimuksen täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätöksen saa tekstiviestillä. Hakemuksen voi tehdä milloin vain. Hakemuksia käsitellään arkisin klo 8-22 välisenä aikana. Suomilimiitistäkin rahan saa heti tilille. Myönteinen luottopäätös edellyttää, että luotonhakijalla on Suomen kansalaisuus, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, virallinen osoitetieto Suomessa, moitteettomat luottotiedot sekä matkapuhelinnumero.

Lue lisää täältä >>

Credit24

Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja normaalisti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. Jatkuvaa luottoa ryhdytään hakemaan tunnistautumalla palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla. Joustolimiittiä voi hakea 19 vuotta täyttänyt, raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö, jolla on henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Joustolimiittiä on mahdollista hakea ympäri vuorokauden.

Lue lisää täältä >>

Blue Finance

Blue Financen pikalainaa haetaan nettihakemuksella tai tekstiviestitse sivuilla olevilla ohjeilla. Lainahakemus tarkistetaan välittömästi. Lainapäätöksen saa 15 minuutin kuluessa. Tosin ruuhka-aikaan se voi kestää hieman kauemmin. Pikalainan takaisinmaksuaika on 14-30 päivää. Joustoluottosopimukset ovat jatkuvia ja niitä laskutetaan kuukausittain, jos luottotilillä on maksamatonta saldoa. Pikalainan hakijan tulee olla täyttänyt 18 vuotta sekä olla luotto- ja oikeustoimikelpoinen. Hänellä täytyy olla pysyvä asuinpaikka Suomessa sekä sopiva takaus lainalle. Hakijalla täytyy myös olla julkinen matkapuhelinnumero sekä henkilökohtainen suomalainen pankkitili.

Lue lisää täältä >>

Ferratum

Ferratumin Joustava-lainaa voi hakea jokainen 21 vuotta täyttänyt luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Prime-lainaa hakeakseen taas tulee olla täyttänyt 25 vuotta. Jokaisella hakijalla tulee olla myös oma sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä. Hakeakseen lainaa täytyy olla myös verkkopalvelutunnukset. Pankkitilin tulee olla henkilökohtainen.

Lue lisää täältä >>

10 Total Score

User Rating: Be the first one!