Surimo

Surimo on lainantarjoaja, joka tarjoaa markkinoille kertaluottoa. Sitä voi hakea eníntään 4000 euroa. Lainaan ei tarvitse vakuuksia tai takaajia. Kiinnoistaisiko etelänmatka? Tarvitsetko investointia arkiseen elämääsi? Surimossa saatettaisiin olla kiinnostuneita auttaa.

Surimo lyhyesti:

  • Ikäraja: 19 v
  • Lainasumma: 500 – 4000 €
  • Maksuaika: 24-36 kk
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 29,17%
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat heti tilille
Esimerkki: 3000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 29,17% ja minimilyhennys on 120,66€ / kk. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4343,77€, kun laina-aika on 36 kk. Nimelliskorko on yksilöllinen ja lopulliset ehdot päätetään luottokartoituksen jälkeen.
Hae lainaa tästä

 

back to menu ↑

Kuka voi hakea Surimo kulutusluottoa?

Surimo kulutusluottoa voi hakea Suomessa asuva 19-72-vuotias henkilö, jolla on suomalainen pankkitili. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla ja pitää olla kyvykäs maksamaan lainansa takaisin. Raha-asiat on siis pitänyt olla hoidettuna hyvin. Lisäksi pitää omistaa suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

back to menu ↑

Kuinka suuri korko kertaluotolla on?

Kertaluoton todellinen vuosikorko on 29,17-49,51 prosenttia. Korko on yksilöllinen riippuen muun muassa laina-ajasta, lainasummasta sekä asiakkaan luottokelpoisuudesta. Surimo ilmoittaa avoimesti todellisen vuosikoron, joten se ei jää epäselväksi.

back to menu ↑

Milloin laina maksetaan pankkitilille?

Lopullisen lainapäätöksen jälkeen rahat ovat tilillä viimeistään seuraavana pankkipäivänä, useimmiten jo samana. Kauan niitä ei siis joudu odottelemaan. Sekin helpottanee päätöksen tekemistä.

back to menu ↑

Voiko lainan maksaa sovittua nopeammin?

Lainan minimilyhennys on nimensä mukaisesti vähimmäisvaatimus. Halutessaan voi lyhentää lainaa enemmänkin tai maksaa sen kokonaan pois ilman lisäkustannuksia. Mikäli haluat lyhentää lainaa nopeammin, ole yhteydessä asiakaspalveluun

back to menu ↑

Miten toimin, jos on vaikeuksia maksaa laina takaisin?

Lainasopimukseen kuuluu kuusi kappaletta maksuvapaita kuukausia. Niitä voi käyttää, jos on vaikeuksia takaisinmaksun kanssa. Mikäli sinulle tulee muuten ongelmia maksujen kanssa, niin ole oitis yhteydessä asiakaspalvelun ja sovi heidän kanssa maksusuunnitelmasta.

back to menu ↑

Kuinka pitkä laina-aika lainoissa on?

Laina-aika kaikissa lainoissa on aina joko 24 tai 36 kuukautta.

back to menu ↑

Voiko ylimääräisiä lainanlyhennyksiä maksaa?

Ylimääräisiä lainanlyhennyksiä voi maksaa. Ylimääräinen lainanlyhennys ei siirrä seuraavaa maksuerää, vaan lyhentää lainapääomaa ja sitä kautta laina-aikaa.

back to menu ↑

Missä tapauksessa lainaa ei myönnetä?

Lainaa ei myönnetä niissä tapauksissa, joissa hakemuksessa annetut tiedot ovat puutteellisia tai hakijalla on ennestään erääntynyttä velkaa Surimo Oy:lle tai hakijalla on maksuhäiriömerkintä tai luoton muut edellytykset eivät täyty.

back to menu ↑

Voiko opiskelija hakea lainaa?

Myös opiskelija voi hakea lainaa. Lainan edellytysten tulee täyttyä samalla tavalla kuin muillakin väestöryhmillä. Maksukyvyn tulee olla kunnossa eikä saa olla maksuhäiriömerkintää.

back to menu ↑

Millaiset ovat Surimon lainaehdot ja hinnat?

Ajantasaiset lainaehdot ja hinnaston löytää Surimon kotisivuilta. Ne toimitetaan kuluttajasuojalain edellyttämällä tavalla myös kaikille asiakkaille, joille laina myönnetään osana lainasopimusta.

Hae lainaa tästä

 

Surimo yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: avoinna arkisin kello 9-17.

Puhelinnumero: 010 323 8500

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@surimo.fi

Postiosoite: PL 140, 00531 Helsinki

9 Total Score

User Rating: Be the first one!