SAV- Rahoitus

Tänä päivänä rahoitusyrityksiä on paljon ja joskus voi olla vaikea valita, minkä yrityksen palveluja käyttäisi. Kaikilla niillä on paljon yhteistä, joskin myös eroja. SAV Rahoitus poikkeaa monesta muusta rahoitusyrityksestä mielenkiintoisesti juurikin siksi, että se on erikoistunut rahoittamaan käytettyjen autojen kauppaa ja antamaan lainaa asiakkaan omistamaa autoa vastaan.

Kuinka palvelu toimii?

Käytettyä autoa autoliikkeestä ostaessa, SAV rahoitus tarjoaa asiakkailleen sellaista rahoitusvaihtoehtoa, josta voi olla vaikea kieltäytyä. Nimittäin autoliike pystyy hoitamaan kaiken rahoitukseen liittyvän paperityön ja rahoituspäätöskin syntyy siinä odotellessa. ei siis tarvitse ravata useaan eri paikkaan, kun sopiva auto on löytynyt.

Yleensä omarahoitusosuus on kuitenkin 35 % auton kauppahinnasta tai sitten vaihtoehtoisesti 1 %, jos kyseessä on SAV10 vakuudeton laina. Koron osuus vaihtelee autoliikkeittäin ja takaisinmaksuaikaa lainalle saa jopa 4 vuotta. Tämä on erittäin edullinen, nopea ja ennen kaikkea kätevä tapa hoitaa autonsa rahoitus.

Jos lainaa tarvitsee kuitenkin jotain muuta tarkoitusta kuin autoa varten, tarjoaa SAV Rahoitus vaihtoehdon myös tähän. Tällöin otetaan yhteyttä SAV rahoitukseen, josta voi saada lainaa omistamaansa autoa vastaan jopa 6000 euroa. Ajoneuvo toimii siis lainan vakuutena ja muuten laina toimii kuin mikä tahansa muukin laina.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Internetistä SAV Rahoituksen sivuilta osoitteesta www.sav-rahoitus.fi löytyy paljon tietoa lainan hakemisesta ja siihen liittyvistä ehdoista. Myös verkkomuotoinen lainahakemus löytyy täältä, samoin SAV rahoituksen yhteystiedot.

Lainan saamisen edellytyksenä on hakijan täysi-ikäisyys ja se, että vakuudeksi tarjottava auto on hänen nimissään. Lisäksi luottotietojen on oltava puhtaat ja työpaikan vakituinen. Tämä sama pätee myös käytettyä autoa SAV Rahoituksella hankittaessa.

9 Total Score

User Rating: Be the first one!