Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa markkinoille 2000 euron tililuottoa. Oletko lainan tarpeessa? Saattaisit saada tililuottoa, joka ratkaisisi hetkellisen rahan tarpeen, ainakin hetkeksi. Palvelu tarjoaa ratkaisua monenlaisiin elämän rahoituspulmiin.

Suomilimiitti lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 v
  • Lainasumma: 10– 2.000 €
  • Maksuaika: 1-49 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: alkaen 0%
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki: nostokulu 15%, nimellinen vuosikorko 106,8%. 800 euron lainalle todellinen vuosikorko on 163,98% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1408,67 € mikäli asiakas nostaa kerralla 800 € ja maksaa sen takaisin tasaerälyhennyksin 13kk maksuajalla.
Hae lainaa tästä

 

Kuka voi Suomilimiitti tililuottoa?

Suomilimiitti tililuoton voi saada, jos on vähintään 21-vuotias. Hakijalla tulee olla Suomen kansalaisuus, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, virallinen osoitetieto Suomessa, moitteettomat luottotiedot sekä matkapuhelinnumero.

Miten Suomilimiittiä haetaan?

Tililuottoa haetaan verkkopalvelussa. Lainasopimuksen täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätös lähetetään tekstiviestillä. Hakemuksen voi tehdä milloin vain. Niitä käsitellään arkisin ja viikonloppuisin kello 8-22.

Onko palvelu turvallinen?

Yrityksen palvelu on erittäin turvallinen. Yhteys nimittäin suojataan SSL-suojauksella. Ulkopuolisilla ei ole pääsyä tiedostoihin ja sisäänkirjautuminen palveluun tapahtuu aina henkilökohtaisten verkkopankkitunnusten avulla, mobiilivarmenteella tai aiemman verkkopankkitunnusten avulla tehdyn sisäänkirjautumisen yhteydessä toimitetun PIN-koodin ja henkilötunnuksen yhdistelmällä.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko esimerkiksi 800 euron luotolle 12 kuukauden maksuajalla on 163,98 prosenttia. Uusille asiakkaille on tarjolla täysin maksuton 1000 € ensilaina, mikäli sen maksaa takaisin 30 vuorokauden sisällä. Katso lista muista kuluttomista lainoista.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lasku lähetetään sopimuksen mukaan kerran kuukaudessa. Laskuun on koottu palvelun edellisen kuukauden tapahtumat. Laskun saadessaan voi valita, maksaako laskun kertamaksuna vai haluaako kokeilla osamaksua. Takaisin maksettavan loppusumman voi laskea palvelun verkkopalvelussa tai kysyä sitä asiakaspalvelusta. Osamaksua voi kokeilla esimerkiksi silloin, kun on maksuvaikeuksia tai muita vastaavia pulmia.

Missä tapauksissa tililuottoa ei myönnetä?

Syynä saattaa olla esimerkiksi voimassa oleva luottohäiriömerkintä, virheelliset osoitetiedot tai Suomilimiitille erääntynyt lasku. Myös luotonantajan riskiarvio voi estää myöntämisen. Luotonantaja voi jättää luoton myöntämättä ilman, että sitä joutuisi perustelemaan.

Miten haen tililuottoa?

Verkkohakemuksen voi lähettää miltä tahansa tietokoneelta, jossa on internet-yhteys. Lainaa voi hakea esimerkiksi kirjastossa, nettikahvilassa tai ystävän tietokoneelta. Hakemiseen tarvitsee verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen ja matkapuhelimen.

Voiko yritys hakea tililuottoa?

Valitettavasti tililuottoa voi hakea vain yksityishenkilö.

Kuka myöntää Suomilimiittiä?

J.W.-Yhtiöt Oy on vuodesta 2006 toiminut kokonaan suomalaisomisteinen rahoitusyritys. Yritys on palvelut satojatuhansia suomalaisia kuluttajia. Asiakkaita autetaan 365 päivänä vuodessa. Yrityksen muita lainatuotteita ovat Eurolimiitti, Ekstraluotto sekä Reissuluotto.

Millainen asiakaspalvelu yrityksellä on?

Asiakaspalvelu toimii lähes ympäri vuorokauden. Se on avoinna kello 8-22. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot alta.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-su 8-22

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi

Puhelinnumero: 03 3399 3600 (vain pvm)

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!