Lainaa 18 vuotiaalle

Mistä lainaa 18 vuotiaalle?

Etsitkö nopeaa lainaa netistä, mutta olet vasta 18-vuotias? Ei hätää! Myös nuoremmille lainanhakijoille löytyy vaihtoehtoja, kunhan etsii. Me hoidimme etsinnän puolestasi ja seuraavaksi esittelyssä onkin monta hyväksi havaittua lainanmyöntäjää, jotka myöntävät lainaa 18 vuotiaalle!

Voisinko minäkin saada lainan 18 vuotiaana?

Ehdottomasti, kunhan olet todella vähintään täysi-ikäinen Suomen kansalainen tai pysyvän oleskeluluvan omistava henkilö. Lisäksi luottotietojesi tulee olla kunnossa ja useimmiten henkilöllisyytesi vahvistamista varten tarvitset joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Parhaiten selvität lainamahdollisuutesi hakemuksen avulla!

Esittelyssä viisi parasta lainaa 18-vuotiaalle!

18-vuotiaille myönnettäviä lainoja on toki valikoimassa vähemmän kuin esimerkiksi yli 24-vuotiaille, mutta seuraavat lainanmyöntäjät ovat ikärajoista riippumatta kilpailukykyisiä ja kaikki nämä lainat ovat vakuudettomia!

Lainasto

Lainastolta löytyy jopa kolme lainavaihtoehtoa – josta löytyy myös vaihtoehto 18-vuotiaalle sopiva! Valikoimassa on niin pikalaina, joustoluotto kuin kulutusluottokin. Pikalainaa voi saada 100-400 euroa, joustoluottoa joustavan tililuoton muodossa jopa 2000 euroa ja kulutusluottoa huikeat 2000-5000 euroa! Näistä pikalainan voi saada myös 18 vuotias.

Lainasto lyhyesti:

 • Lainaa saatavilla 100-5000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika: Pikalainassa 12 kuukautta, Joustoluotossa 3-34 kuukautta ja Kulutusluotossa 12-36 kuukautta.
 • Rahat siirtyvät tilillesi, hieman pankistasi riippuen, pääsääntöisesti saman päivän aikana heti, kun hakemuksesi on hyväksytty!

Miten haen Lainaston lainaa?

Kaikki Lainasto lainamuodot ovat erittäin nopeasti haettavissa suoraan netistä. Valitse siis alkuun itsellesi sopivin laina ja sitten ei muuta kuin hakemusta täyttämään! Pääasiassa hakemuksissa kysellään henkilötietojasi, tulotietojasi ja muuta tavanomaista. Joskus sinulta saatetaan pyytää myös liitteitä, kuten palkkakuitteja.

Hae Lainasto lainaa tästä

 

Saldo

Saldolta löytyy 18-vuotiaillekin jopa kaksi erilaista lainatuotetta: joustoluotto ja kulutusluotto. Lainaa voit siis saada valitsemastasi lainatyypistä riippuen joko 500–2000 euroa omaan tahtiisi käytettäväksi joustotilin muodossa tai 1000–10 000 euroa kertasummana tilillesi.

Saldo-faktat:

 • Lainaa saatavilla: Joustoluotossa 500-2000 euroa ja Kulutusluotossa 1000-10 000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika: Joustoluotossa 3-30 kuukautta ja Kulutusluotossa 12-80 kuukautta.
 • Rahat siirretään tilillesi vain muutamassa minuutissa! Voit myös ajastaa tilisiirron siten, että rahat ovat käytettävissäsi vaikka 6 tai 48 tunnin kuluttua lainapäätöksestä.

Kuinka haen Saldo-lainaa?

Saldo-lainaa haet simppelisti netistä.  Aloita lainahakemus valitsemalla lainalaskurista haluamasi lainasumma ja kuukausierä. Sitten tunnistaudut Saldon asiakkaaksi verkkopankkitunnuksillasi ja täytät hakemuksen loppuun. Saat lainapäätöksen näytölle heti!

Hae Saldo lainaa tästä

NordCredit

NordCredit myöntää lainaa 18 vuotiaalle jopa 100–3000 euroa – ilman takaajia tai vakuuksia! NordCreditin erikoisuutena ovat pienet kuukausierät. Myös NordCreditin laina on muodoltaan joustoluotto, joten määrittelet itse sen kuinka paljon rahaa nostat.

NordCredit nopeasti:

 • Lainaa saatavilla: Joustoluotolta omaan tahtiin nostettavaksi jopa 3000 euroa.
 • Takaisinmaksuaika: 3-34 kuukautta.
 • Saat hakemasi lainasumman tilillesi jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä!

Miten haen NordCredit-lainaa?

Nopeasti netistä tai vaikka älypuhelimellasi!

Tunnistaudut ensin palveluun joko verkkopankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella ja täytät sitten lisätietoja itsestäsi. Tulosi voit varmistaa heille joko Instantor-palvelun avulla tai perinteisemmin lähettämällä vaikka kuvan palkkatodistuksestasi.

Limiitti

Limiitti on aiemmin esitellyn Saldon tarjoama lainapalvelu. Juuri tällä hetkellä Limiitiltä voit saada kulutonta ensilainaa jopa 300 euroon saakka! Mitä kuluton ensilaina siis tarkoittaa? Se tarkoittaa, että kun maksat lainan ennalta ilmoitettuun määräaikaan mennessä, et maksa varsinaisen lainasumman lisäksi mitään muita kuluja! Lisäksi ensilainan myötä käyttöösi aukeaa Limiitin luottotili joko 500 tai 2000 euron luottorajalla. Limiitti myöntää myös lainaa 18 vuotiaalle.

Limiitti lyhyesti:

 • Lainaa saatavilla: joustavasti luottotilin muodossa joko 500 tai 2000 euron luottorajalla.
 • Takaisinmaksuaika: 3-30 kuukautta.
 • Rahat maksetaan tilillesi heti! Voit myös halutessasi ajastaa nostosi maksettavaksi 6 h tai 48 h viiveellä.

Kuinka haen Limiitti-lainaa?

Näppärästi netissä. Täytät hakemukseen alkuun vain haluamasi lainasumman ja sitten tunnistaudut lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lähetettyäsi hakemuksen, saat lainapäätöksen heti!

Creditstar

Creditstar on täyden palvelun rahoittaja, jolta löytyy valikoimasta 18-vuotiaille sopiva 2000 euron luottotili! Luottotiliä voit käyttää käytettävissä olevan luottomäärän puitteissa aina silloin, kun sille on tarvetta. Luottotili on siis kuin oma vararahastosi netissä – rahat tilille jopa 15 minuutissa!

Creditstar lyhyesti:

 • Lainaa saatavilla: joustavasti 2000 euron luottotilin puitteissa.
 • Takaisinmaksuaika: 30 päivää – 12 kuukautta
 • Kun hakemuksesi on käsitelty ja hyväksytty, siirretään rahat heti tilillesi. Pankkisiirron aika voi vaihdella vähän riippuen käytössäsi olevan pankin ehdoista, mutta yleensä se kestää vain noin 15 minuuttia

Kuinka haen Creditstar-lainaa?

Erittäin helposti ja nopeasti! Ensi alkuun sinun on tehtävä itsellesi käyttäjätili Creditstarille – tämä vie vain muutaman minuutin. Käyttäjätilin voit luoda kotisivuilla.  Sen jälkeen tunnistaudut palvelun käyttäjäksi joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sitten voitkin tehdä nostohakemuksen omalta luottotililtäsi!

Maksaako tilin luominen?

Creditstarin tilin luonti ja säilytys ilman käytössä olevaa luottoa on ilmaista, eikä siihen liity mitään hallintokuluja! Toisin sanoen, jos et tee nostoja luottotililtäsi, et myöskään maksa mistään.

 

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!