Instabank

Instabankista voi hakea lainaa 500 eurosta 50 000 euroon saakka. Vastauksen hakemukseen saa yleensä välittömästi. Jos haluaa etelänmatkalle tai tehdä remontin, Instabank kulutusluotto voi auttaa.

Instabank lyhyesti:

  • Ikäraja: 23 v
  • Lainasumma: 500 – 50.000 €
  • Maksuaika: 3-15 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: henkilökohtainan korko 15,39%
  • Lainojen yhdistäminen: kyllä
  • Lainan nosto: 1-3 arkipäivää
Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 15,39 %, nimelliskorko 13,49 %, kulut: 8 975 euroa ja yhteensä: 18 975 euroa.
Hae lainaa tästä

 

Mitä vaatimuksia lainan saamiselle on?

Saadakseen Instabank lainaa täytyy olla täyttänyt ainakin 23 vuotta. Maksuhäiriömerkintää ei saa olla. Vuosittaisten bruttotulojen tulee olla vähintään 20 000 euroa. Myöskään liian iäkäs ei saa olla saadakseen lainaa.

Miten lainaa voi hakea?

Lainaa voi hakea verkkosivustolla. Tällöin täytyy valita haluamansa lainasumman sekä lainan takaisinmaksuajan sekä täyttämällä tiedot itsestään lainahakemukseen. On myös mahdollista hakea lainojen yhdistämistä.

Kuinka kauan hakemuksen käsittely kestää?

Hakemukseen saa vastaukseen yleensä välittömästi. Joskus hakemuksen käsittely saattaa kestää kauemmin. Useimmiten vastaukseen saa kuitenkin 24 tunnin sisällä.

Kun lainatarjous on esitetty, saako varmasti lainan?

Jos täyttää lainansaannin edellytykset, saa hakemalla lainatarjouksen. Tarjouksen vastaanottaminen edellyttää, että ilmoitetut tiedot ovat paikkansapitäviä. Pitää myös pystyä toimittamaan hakemuksen liitteiksi tarvittavat asiakirjat. Jos tulee esille tietoja, joilla olisi vaikutusta luottoluokitukseen, oikeus arvioida hakemus pidätetään. Lähetetty lainatarjous ei siis ole sitova lupaus lainansaannista tai todiste, että lainasumma maksetaan tilille.

Mitä pitää tehdä, kun lainatarjous on lähetetty?

Kun lainatarjous on lähetetty, tulee tunnistautua ja vahvistaa henkilötietonsa sekä allekirjoittaa sopimus. Tällöin hyväksyy lainaa koskevat ehdot. Jossain tapauksissa pyydetään toimittamaan muita asiakirjoja, jotka vahvistavat annetut tiedot.

Milloin lainan saa tilille?

Lainasumman saa tilille, kun on allekirjoittanut sopimuksen. Tavallisesti tämä ehtii tapahtua yhden työpäivän kuluessa. Lainatarjouksen saadakseen tulee täyttää asetetut vaatimukset 30 päivän kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä.

Mitä asiakirjoja tulee liittää lainahakemukseen?

Lainahakemuksen liitteiksi tarvitaan uusin palkkalaskelma sekä henkilökohtaisen veroilmoituksen erittelyosa. Jossain tilanteissa hakemuksen käsittelyä varten tarvitaan myös muita asiakirjoja. Niistä ilmoitetaan erikseen.

Miten vaaditut liitteet tulee toimittaa?

Liitteet tulee toimittaa ottamalla niistä kuva tai skannaamalla asiakirjat. Kuvaa ottaessaan tulee varmistaa, että asiakirja näkyy kokonaisuudessaan ja kuva on terävä.

Voiko lainan maksaa takaisin nopeammin kuin on sovittu?

Mikäli haluaa maksaa lainan takaisin nopeammin kuin on suunniteltua, voi maksaa suuremman summan kuin mitä kiinteä kuukausimaksu tai vähimmäismaksu edellyttää. Halutessaan voi maksaa myös koko lainan pois ilman lisäkustannuksia.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 9-17

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@instabank.fi

Puhelinnumero: +358 7532 66 177

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!