Yhdistälainoja.fi

Yhdistälainoja.fi on palvelu, jolla voi vertailla lainatarjouksia. Sivustolla täytetään lainahakemus, jonka jälkeen yhteistyöpankit tekevät laintarjouksia. Tämän jälkeen vain valitaan sopivin lainatarjouksista. Lainoja yhdistämällä voit alentaa korkokuluja, koska yhdessä suuressa lainassa korkokulut ja muut kustannukset voivat olla selvästi pienempiä.

Yhdistälainoja.fi lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 500 – 50.000 €
  • Maksuaika: 1-15 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 10,47 %
  • Lainojen yhdistäminen: kyllä
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki lainakustannuksista 10000 €: Aloitus- ja kuukausikulut 0€. Korkokulut 6 151 €. nimelliskorko 10% todellinen vuosikorko 10.47%, tilinhoitomaksut 0€.
Hae lainaa tästä

 

Miksi lainojen yhdistäminen?

Jos sinulle on kertynyt monta kulutusluottoa tai pikavippiä, niin ne kannattaa ehdottomasti yhdistää yhdeksi. On helpompaa ja ajallisesti tehokkaampaa hoitaa vain yhtä lainaa kuin monta. Samalla myös oma talous pysyy paremmin kontrollissa. Lainoja yhdistämällä säästät myös rahaa, sillä kilpailuttamalla nykyiset lainasi saat todennäköisesti yhden edullisemman.

Kuinka paljon Yhdistälainoja.fi palvelun käyttäminen maksaa?

Yhdistälainoja.fi palvelun käyttäminen ei maksa mitään, vaan tarjotut lainatarjoukset ovat sekä koroiltaan että kuluiltaan täysin samat kuin jos olisi hakenut lainaa suoraan pankilta. Palvelu saa palkkionsa suoraan pankilta. Lainahakemuksen täyttäminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Mikä on lainan korko?

Palvelu ei voi vaikuttaa siihen, millaisella korolla pankit myöntävät lainaa, vaan jokainen pankki tekee asiassa harkinnan itsenäisesti. Tavallisesti lainan nimelliskorko on 8-27 prosenttia. Lisäksi peritään muita maksuja. Näistä kuluista muodostuu lainan todellinen vuosikorko. Jokainen pankki tekee yksilöllisen ratkaisun, kuinka suurta korkoa se aikoo periä. Palvelun avulla tavoittaa monta pankkia ja voi valita, mikä tarjouksista on kaikista paras. Tämä vaatii vain sen, että on täyttänyt sivustolla lainahakemuksen ja toimittanut sen palveluun.

Kuinka nopeasti lainan saa tililleen?

Usein mitä pienempi lainasumma on, sitä nopeammin sen saa tililleen. Asiaan vaikuttaa myös se, mikä pankki lainan on myöntänyt. Lainan saaminen kestää joka tapauksessa yleensä muutamasta tunnista muutamaan päivään.

Voiko palvelun kautta saada lainaa, jos on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti pankit eivät myönnä lainaa, mikäli asiakkaalla on luottohäiriömerkintä. Tässäkään asiassa ei auta syyttää palvelua, sillä se ei voi vaikuttaa ehtoihin, joilla pankit myöntävät lainaa.

Voiko lainan maksaa sovittua aikaisemmin takaisin?

Lainaa voi lyhentää aina nopeammin kuin mitä aikaisemmin on sovittu. Tästä ei aiheudu lisäkuluja. Tällöin tulee ottaa yhteyttä suoraan lainan myöntäneeseen pankkiin, jotta voi sopia asiasta ja saada lisätietoa.

Kuinka paljon voi saada palvelun kautta lainaa?

Sivuston kautta voi saada lainaa aina 500 eurosta 50000 euroon saakka. Pankit käsittelevät hakemuksen ja arvioivat kokonaistilanteen perustella, kuinka paljon ne voivat tarjota lainaa.

Kuinka pitkällä takaisinmaksuajalla voi hakea lainaa?

Lainan takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta. Takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kuukausilyhennyksen määrään sekä lainan todelliseen vuosikorkoon.

Yhdistälainoja.fi

Yhdistälainoja on ruotsalaisen Lendo Oy:n lainanvälityspalvelu. Lendo on erikoistunut kilpailuttamaan kuluttajille parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Heidän muut palvelut ovat Lendo, Lainavertaaja.fi ja Luottovertaaja.fi.

Hae lainaa tästä

 

Yhidstälainoja yhteystiedot:

Sähköposti: asiakaspalvelu@yhdistalainoja.fi

Puhelinnumero: 09 6899 8000

Postiosoite: Keskuskatu 1 B, 00100 HELSINKI

10 Total Score

User Rating: Be the first one!