Komplett Bank

Komplett Bank myöntää sinulle suuremmankin lainan. Hae nyt pankkilainaa jopa 50 000 euroa. Kyseessä on joustoluottoa, joka eroaa monista lainoista siinä, että se on entistäkin joustavampi.

Komplett Bank lyhyesti:

  • Ikäraja: 23 v
  • Lainasumma: 1000 – 50.000 €
  • Maksuaika: 3kk -15 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan nimelliskorko: 4,9 % – 19,9 %
  • Lainojen yhdistäminen: kyllä
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki: korko 12,60 %, tod.vuosikorko 14,90 %, 10 000 €/5 v, avausmaksu 95 €, yht. 13 958 €. Joustoluottoa voi milloin tahansa nostaa käyttöön myönnetyn luottorajan puitteissa eikä sillä ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa. Kuukausittain maksettava vähimmäissumma koostuu kertyneistä koroista ja kuluista.
Hae lainaa tästä

 

Kuka voi saada joustoluoton?

Joustoluottoa voi hakea, mikäli on vähintään 23-vuotias ja omaa säännölliset tulot, on asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta eikä ole maksuhäiriömerkintää. Joustavaa siis!

Mitä lyhennysvapaus tarkoittaa?

Komplett Bank joustoluotto pyrkii olemaan aidosti joustava. Se poikkeaakin markkinoiden muista joustoluotoista, ainakin hieman. Joustoluottoa ei tarvitse lyhentää joka kuukausi, vaan takaisinmaksuaikataulun voi päättää itse. Joustoluottoa voi milloin tahansa nostaa ja maksaa luottorajan puitteissa.

Millainen pankki on kyseessä?

Komplett Bank on norjalainen, vuonna 2014 perustettu pankki. Se tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia. Se on perustettu Norjan Finanssivalvonnan toimiluvalla.

Miten joustoluotolla yhdistetään lainat?

Useissa pienissä lainoissa voi korko muodostua todella suureksi. Yhdistämällä joustoluotolla lainat, lainanhoitokulut saa pienemmiksi. Näin talouden saa takaisin hallintaan.

Miksi tämä tarjous on parempi kuin pankin tarjous?

Pankista voi olla hankalaa hakea lainaa. Monesti tarvitaan myös takaaja sekä vakuuksia. Netissä voi sen sijaan tehdä lainahakemuksen milloin vain. Ei myöskään joudu selittelemään, mihin lainaa tarvitsee. Hakeminen on nopeaa ja vastauksen saa pian.

Voiko joustoluottoa käyttää autolainana?

Joustoluottoa voi käyttää myös autolainana. Jos tarvitsee rahaa auton remonttiin tai haluaa ostaa uuden auton, joustoluotto on mahdollisuus!

Mistä etuja joustoluotolla on?

Joustoluotolla rahat voi saada tilille jo samana päivänä kuin hakemus on lähetetty. Lainaa voi maksaa takaisin omassa aikataulussaan. Voi esimerkiksi pitää lyhennysvapaita kuukausia. Myöskään syitä ei kysellä. Lainaa voi myös tarvittaessa saada rajatuissa määrin lisää. Takaajia ja vakuuksia ei tässä tapauksessa tarvita.

Millainen on esimerkkilainan korko?

Korko on henkilökohtainen ja sen suuruus päätetään luottoarvioinnin jälkeen. Todellinen vuosikorko on 14,9 prosenttia, kun lainasumma on 10 000 euroa, takaisinmaksuaika viisi vuotta, tilinhoitopalkkio viisi euroa kuukaudessa, avausmaksu 95 euroa kuukaudessa ja korko 12,6 prosenttia. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 958 euroa eli 233 euroa kuukaudessa.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: arkisin kello 9-16

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@komplettbank.fi

Puhelinnumero: +358 9 42452288

9 Total Score

User Rating: Be the first one!