Eurolimiitti

Eurolimiitti tarjoaa sinulle joustavaa lainaratkaisua. Suunnitteletko matkaa tai onko sinulla tulossa jokin muu investointi? Tämä palvelu saattaisi olla ratkaisu.

Eurolimiitti lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 v
  • Lainasumma: 10 – 3.000 €
  • Maksuaika: 3-56 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: alkaen 0%
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki: nostokulu 15%, nimellinen vuosikorko 71,88%. 3000 euron lainalle todellinen vuosikorko on 138,45% ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 4656,47 € mikäli asiakas nostaa kerralla 3000 € ja maksaa sen takaisin tasaerälyhennyksin 12kk maksuajalla.
Hae lainaa tästä

 

Mikä on Eurolimiitin luottoraja?

Palvelun luottoraja on enintään 3000 euroa. Luottoraja määräytyy sopimuksentekohetkellä. Luottorajan nostoa voi hakea, mikäli on saavuttanut Eurolimiitti VIP-asiakkuuden.

Miten lainaa haetaan?

Lainaa haetaan Eurolimiitin verkkopalvelussa. Lainasopimuksen täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätös lähetetään asiakkaalle tekstiviestillä. Hakemuksen voi tehdä milloin vain, ympäri vuorokauden, minä viikonpäivänä tahansa. Hakemuksia käsitellään arkisin ja viikonloppuisin kello 8-22 välisenä aikana.

Kuka voi saada lainaa?

Lainaa voi saada vähintään 21-vuotias, raha-asiansa hyvin hoitanut ja luottokelpoinen Suomen kansalainen, jolla on toimiva matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva postiosoite ja kiinteä asuinpaikka. Jotta luotonhakijan taloudellinen tilanne saadaan selvitettyä, luotonantaja voi vaatia luotonsaajaa toimittamaan kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta.

Millainen on palvelun lainan todellinen vuosikorko?

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko esimerkiksi 3000 euron luotolle 12 kuukauden maksuajalla on 138,45 prosenttia.

Miksi lainaa ei ehkä myönnetä?

Yleisimmät syyt sopimuksen tai noston hylkäämiseen ovat voimassa oleva luottohäiriömerkintä, virheelliset tai puutteelliset osoitetiedot tai palvelulle erääntynyt lasku. Myös riskiarvio voi estää luoton myöntämisen. Luotonantaja voi oman harkintansa mukaan ja ilman erityistä syytä päättää olla myöntämästä lainaa. Luotonantajan ei tarvitse perustella päätöstään.

Miten rahaa voi nostaa?

Eurolimiitin nostot siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Tilisiirto tapahtuu välittömästi, mikäli asiakkaan käytössä on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP:n tili tai S-Pankin tili. Kun käytetään muita kuin edellä mainittuja pankkeja, raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välillä.

Miten luottosopimuksen voi irtisanoa?

Luottosopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanominen tulee tehdä joko kirjeenä tai sähköpostilla. Irtisanomisen jälkeen avoinna oleva velka tulee maksaa loppuun sopimusehtojen mukaisesti.

Miten luottorajan voi korottaa 4000 euroon?

Luottorajaa voi korottaa 4000 euroon määrättyjen edellytysten täytyttyä. Kun luottorajan korotus on otettu käyttöön, se tulee voimaan heti. Palvelu on maksullinen ja sen voi aktivoida internetissä luotonantajan tarjoamassa verkkopalvelussa.

J.W.-Yhtiöt Oy

Eurolimiitti on suolalainsen rahoitusyhtiön J.W.-Yhtiöt Oy tarjoama lainapalvelu. Yritys on tarjonnut suomalaisille rahoitusratkaisuja jo vuodesta 2006 lähtien. Yrityksen muita lainatuotteita ovat Suomilimiitti, Ekstraluotto sekä Reissuluotto.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-su 8-22

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi

Puhelinnumero: 03 3399 3600 (vain pvm)

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!