Risicum

Silloin tällöin tulee vastaan tilanteita, joissa olisi mukavaa, jos saatavilla olisi hieman ylimääräistä rahaa. Tällainen tarve voi tulla esiin esimerkiksi silloin, kun pesukone tai televisio hajoaa, mutta tilillä ei ole rahaa uuden ostamiseen. Tästä huolimatta ei tarvitse vaipua masennukseen ja itsesääliin, vaan voi istuutua tietokoneen ääreen ja klikata itselleen Risicum laina.

Risicum lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 v
  • Lainasumma: 100 – 5000 €
  • Maksuaika: 3-52 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: max. 77,16 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Kuluttomat nostot ensimmäisen laskutuskauden ajan. Koroton maksuaika 14-47 päivää. Ensimmäisen laskutuskauden jälkeen normaalit kulut. Todellinen vuosikorko max. 77,16%. Laina-aika min. 3kk ja max. 52 kk. Luottolimiitti: vuotuinen nimelliskorko 29%-39%, nostopalkkio 12,5%, laskutuslisä 4,90€, luottolimiitin koko min. 2050€ ja max. 5000€. Todellinen vuosikorko: max. 77,16 %. Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta.
Hae lainaa tästä back to menu ↑

Risicum pikalaina tai kulutusluotto

Risicum on erikoistunut pienlainoihin eli pikavippeihin, joiden suuruus vaihtelee 50 euron ja 1000 euron välillä. Jos rahantarve on tätä suurempi, täytyy hakea kulutusluotto, jota sitäkin Risicumilta kyllä saa aina 5000 euroon saakka.

Tämän suuruusluokan lainan Risicum on valmis myöntämään hakijalle täysin ilman vakuuksia ja itse hakeminen on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Lainaa voi hakea joko netin kautta tai sitten matkapuhelimen tekstiviestillä, joskin molemmissa tapaukissa täytyy ensin tunnistautua netissä omilla verkkopankkitunnuksillaan. Tällä on tarkoitus tehdä lainan ottamisesta turvallisempaa ja karsia väärinkäytöksiä.

back to menu ↑

Kuka voi saada lainaa?

Lainan hakijan täytyy siis omistaa nettipankkitunnukset, jotta hän voi aktivoida Risicumin palvelun käyttöön. Lisäksi hänen on oltava täysi-ikäinen ja asua vakituisesti Suomessa.  Luottohistorian on oltava moitteeton ja hakijalla on oltava myös säännöllisiä tuloja. Näillä pyritään turvaamaan lainan takaisinmaksu.

back to menu ↑

Lainan takaisinmaksusta

Lainan hakija sitoutuu maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa. Risicumilla maksuajat vaihtelevat 30 ja 90 päivän välillä. Myönnettyyn lainasummaan lisätään aina korot sekä muut luottokustannukset, jotka hieman vaihtelevat lainan määrästä riippuen. Nämä kulut kuuluvat lainan ottajan maksettaviksi.

Tarkemmat tiedot sekä lainan korosta että kuluista löytyvät Risicumin omilta kotisivuilta. Näiltä sivuilta löytyy paljon muutakin hyödyllistä tietoa, johon lainan ottajan kannattaa tutustua. Esimerkiksi Risicumin yhteystiedot kannattaa poimia täältä talteen ongelmatapauksia tai lisätiedon kysymistä varten.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-pe 7-22 ja la-su 9-21

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@risicum.fi

Puhelinnumero: 0200 90900 (pvm/mpm)

 

9.5 Total Score

User Rating: 5 (1 votes)