Blue Finance

Blue Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kuluttajille sekä pikalainaa että kulutusluottoa. Blue Finance on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset lainaa nopeasti tilille.

Blue Finance lyhyesti:

  • Ikäraja: 18 v
  • Lainasumma: 100 – 2.000 €
  • Lainatuot: pikavippi tai tililuotto
  • Maksuaika: 3-34 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 255,4 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Joustoluoton luottoraja 2000 € • kuukausikorko 8 % •  nostopalkkio 15 % • lainan nimelliskorko: 96 % • Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto • Tyypillisen 2000 euron 12 kk joustoluoton kiinteä todellinen vuosikorko on 255,40 %, takaisin maksettava summa 3381,33 € (sis. kaikki kulut ja korot) • Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle on 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä • Joustoluoton takaisinmaksuaika 3-34 kk
Hae lainaa tästä

 

Kuka voi saada lainaa?

Blue Finance asiakkaan tulee olla täyttänyt 18 vuotta sekä olla luotto- ja oikeustoimikelpoinen. Hänellä tulee olla pysyvä asuinpaikka Suomessa ja säännölliset tulot. Lainan hakijalla täytyy olla myös julkinen matkapuhelinnumero tai vastaava, jolla henkilöllisyys voidaan todistaa. Hakijalla tulee olla henkilökohtainen suomalainen pankkitili, johon pikavippi voidaan siirtää.

Kuinka kauan kestää saada lainapäätös?

Lainahakemus tarkistetaan välittömästi, joten päätöksen saa jopa 15 minuutin kuluessa. Ruuhka-aikaan se voi tosin kestää hieman kauemmin.

Kuinka lainaa haetaan?

Lainaa haetaan täyttämällä hakemus yrityksen kotisivuilla tai tekstiviestitse sivuilla olevilla ohjeilla.

Mikä on lainan takaisinmaksuaika?

Takaisinmaksuaika on 3-34 kuukautta. Joustoluottosopimukset ovat jatkuvia ja niitä laskutetaan kuukausittain, jos luottotilillä on maksamatonta saldoa. Pikalaina maksetaan takaisin 6 erässä 1 vuoden aikana. Eli joka toinen kuukausi on maksuvapaa.

Mitä asiakirjoja tulee toimittaa saadakseen lainaa?

Pääsääntöisesti lainan saamiseen ei tarvitse toimittaa asiakirjoja. Pitää ainoastaan täyttää lainaehdot ja olla niiden mukainen luotonhakija. Poikkeustapauksissa kerrotaan, mitä asiakirjoja tarvitaan.

Milloin yrityksen palvelut ovat avoinna?

Kaikkien yrityksen palveluiden aukioloajat käyvät ilmi internetsivuilta. Palvelut ovat normaalisti auki 24 tuntia vuorokaudessa. Lainasummat tilitetään kello 7 ja 23 välisenä aikana. Yöllä myönnetyt lainat maksetaan seuraavana aamuna kello 7.

Mikä saattaa olleen syynä siihen, että lainaa ei ole myönnetty?

Syitä siihen, miksi lainaa ei ole myönnetty, on monia. Lainanhakijalla on saattanut olla luottohäiriömerkintä. Hakijan antamat tiedot ovat virheellisiä tai puutteellisia tai hakija on alle 18-vuotias. Yritys voi milloin tahansa niin halutessaan luopua luotonannosta, jos se havaitsee, että se voi vahingoittaa yrityksen liiketoimintaa.

Voiko yritykseltä saada lainaa, jos on lainaa joltain toiselta yritykseltä?

Lainahakemus käsitellään samoin kriteerein, joten se on mahdollista. Ei ole kuitenkaan suositeltavaa nostaa lainaa monesta paikasta yhtä aikaa.

Miten asiakastietoja käsitellään?

Asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Palvelu käyttää asiakastietoja ainoastaan asiakkaidensa tiedottamiseen.

Mitä tietoja asiakas tarvitsee luoton takaisinmaksuun?

Lasku tulee maksaa käyttäen yrityksen tilinumeroa sekä oikeaa maksusummaa. Tiedot löytää laskusta. Lasku on hyvä maksaa saman pankin tilille, jota itsekin käyttää. Se nopeuttaa suorituksen kirjautumista.

Hae lainaa tästä

 

Blue Finance yhteystiedot:

Sähköposti: info@bluefinance.fi

Puhelinnumero: 060 0303 060 [1,95€/min]

Postiosoite: Linnankatu 18, 20100 TURKU

 

9 Total Score

User Rating: Be the first one!