Zmarta

Oletko kyllästynyt puuduttavaan lainavaihtoehtojen vertailuun?

Kilpailuta lainanantajat ja saa maksuton lainatarjous minuuteissa – lainaa 500 – 50 000 euroon!

Miksi et antaisi suomalaisten rahoitusalan ammattilaisten tehdä työtä puolestasi – maksutta! Unohda jo loputon etsintä. Zmarta hakee sinulle parhaan vaihtoehdon vain muutamassa minuutissa! Zmarta auttaa sinua kilpailuttamaan ja vertailemaan eri lainaratkaisuja, niin sinä voit keskittyä olennaiseen. Olipa suunnitelmissasi keittiöremontti tai kaupunkiloma, tarjoaa Zmarta sinulle oikean vaihtoehdon!

Tietoa Zmartasta:

  • Turvallinen, helppo ja maksuton.
  • Ikäraja: 20 vuotta.
  • Lainasumma: 500 – 50 000€
  • Laina-aika: 1-15 vuotta.
  • Voit kilpailuttaa lainanantajat ilmaiseksi milloin vain.

back to menu ↑

Kilpailuta lainasi ja saat selvää säästöä!

Voit hakea sinulle mukautettua ja vakuudetonta lainaa aina 500 – 50 000 euroon asti! Vain yhdellä hakemuksella tavoitat useita lainantarjoajia ja alustavan lainatarjouksen saat jo parissa minuutissa! Lainan hakeminen on sinulle aina maksutonta ja päätöksen lainasopimuksesta teet sinä.

back to menu ↑

Zmarta – fiksu tapa hoitaa raha-asioitasi

Toimintansa jo vuonna 1983 Manchesterissa aloittanut kansainvälinen Zmarta nauttii asiakkaiden suosiosta niin meillä Suomessa kuin muuallakin maailmassa. Vuodesta 2016 Zmarta Groupin omistaja on ollut Bauer Media Group ja visiona on edelleen olla paras toimija lainamarkkinoilla. Hyppää siis kansainvälisen menestyjän kelkkaan ja koe uusi, fiksu tapa hoitaa raha-asioita! Koska yritys toimii yhteistyössä yli kymmenen pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, saat aina parhaan lainatarjouksen tarpeisiisi!

back to menu ↑

Mitä lainan saamiseen vaaditaan?

Vähintään 18 vuoden ikää, vakituista Suomessa asumista, säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Se, mihin käytät lainan on sinun itsesi päätettävissäsi. Voit aina täyttää lainahakemuksen maksutta!

back to menu ↑

Miksi Zmarta?

Zmarta tarjoaa sinulle henkilökohtaista pankkineuvontaa aina maksutta. Saat parhaassa tapauksessa lukuisia lainatarjouksia, joista voit valita juuri sinulle sopivan. Kokenut, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään. Korko alkaen 4,99% tilanteestasi ja luotonmyöntäjästä riippuen.

back to menu ↑

Miten haen lainaa?

Se on yksinkertaista. Täytät vain lainahakemuksen ja loput hoidetaan puolestasi. Saat alustavan lainatarjouksen jo muutamassa minuutissa hakemuksen tekemisestä. Lainasopimuksen allekirjoitus ja liitteiden (esim. palkkatodistuksen) toimittaminen lainanmyöntäjälle onnistuvat kätevästi muutamalla hiiren klikkauksella. Rahoja voit odottaa tilillesi 2-5 pankkipäivän kuluessa.

Vinkkinä voidaan sanoa, että erityisesti isompia lainoja haettaessa, kannattaa käyttää rinnakaishakijaa.

back to menu ↑

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Saat ensi alustavan lainatarjouksen parissa minuutissa. Hyväksyttyäsi ja allekirjoitettuasi lainasopimuksen ja toimitettuasi pyydetyt asiakirjat, voit saada rahat tilille jopa samana päivänä. Yleensä aikaa kuluu noin 2-5 vuorokautta. Voit itse huomattavasti nopeuttaa lainansaantia täyttämällä hakemuksen huolellisesti ja vastaamalla kaikkiin kohtiin.

back to menu ↑

Voinko käyttää lainan kalliiden pikavippien ja osamaksujen maksuun?

Todellakin! Zmartan kautta saamaasi edullista ja fiksua lainaa voit näppärästi käyttää kalliiden pikavippien ja muiden velkojen uudelleenjärjestelyyn.

back to menu ↑

Saanko maksaa lainan takaisin nopeammassa aikataulussa tai vaikka kerralla?

Kyllä, lainan takaisinmaksun aikataulu on joustava. Suosittelemme sinun sopivan uuden maksuaikataulun kuitenkin aina luotonmyöntäjän kanssa. Ylimääräisiä maksusuorituksia voit toki tehdä milloin vain lainaasi lyhentääksesi.

Kun haluat turvallista, vakuudetonta lainaa ja hyvää palvelua, valitse Zmarta! Zmartan nettisivuilta löydät jopa oikeiden asiakkaiden jättämiä kommentteja lainauskokemuksistaan.

Zmartan yhteistyökumppaneita tällä hetkellä ovat: Danske Bank, Bigbank AS, Santander Consumer Finance Oy, Halino, TF Bank AB, Nordax Bank AB, Cashbuddy Oy, Collector Credit AB, Euroloan Consumer Finance Oyj, Resurs Bank AB ja Svea Ekonomi AB. Muita Zmartan tyyppisiä lainanvälityspalveluita ovat: Etua.fi, Lendo, Rahalaitos, Lainavertailija ja Omalaina.

Hae lainaa tästä

 

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!