Resurs Bank

Resurs Bank tarjoaa lainaa 1000 eurosta 40000 euroon saakka. Laina-aika on 1-12 vuotta. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Suurin mahdollinen todellinen vuosikorko on 23,82 prosenttia.

Resurs Bank lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 1.000 – 40.000 €
  • Maksuaika: 1-12 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: max 23,82 %
  • Lainojen yhdistäminen: kyllä
  • Lainan nosto: 1-3 arkipäivää
Esimerkki: Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 6 000 € luotolle 6 vuoden maksuvaihtoehdolla on 18,60 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikoron 14,00 % lisäksi viitekorko Euribor 3 kk -0,31 %, (1.12.2016) lainan avausmaksu 195 € ja tilihoitomaksu 8 € kuukaudessa. Kuukausierä 6 000 € luotolle on 136,00 €/kk. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 9 788,79 €.
Hae lainaa tästä

 

Miten haen lainaa?

Resurs Bank lainaa haetaan yrityksen verkkosivujen kautta. Hakemuksen täyttö aloitetaan tunnistautumalla pankkitunnuksilla, eli tarvitset sellaiset.

Kuinka nopeasti lainahakemukseen saa päätöksen?

Palvelu pyrkii käsittelemään hakemukset mahdollisimman pian saapumisjärjestyksessä. Jos lainaa on hakenut internetin kautta tai puhelimella, lainapäätöksen saa useimmiten heti. Joskus joudutaan tarkistamaan joitain yksityiskohtia, jolloin lainapäätöstä ei voidakaan antaa heti.

Milloin laina maksetaan asiakkaan tilille?

Resursbank pyrkii panostamaan nopeaan palveluun ja saamaan asiakkaalle rahat siirrettyä mahdollisimman nopeasti. Laina maksetaan tavallisesti tilille 1-3 arkipäivän kuluessa.

Miten luotto otetaan käyttöön myönteisen luottopäätöksen jälkeen?

Myyntirahoituksen tililuotto on heti käytettävissä. Jos hakemuksen on tehnyt netissä, voi luottoa käyttää heti, kun on allekirjoittanut tilisopimuksen sähköisesti. Liikkeessä paikan päällä hakiessaan voi allekirjoittaa paperisen sopimuksen liikkeessä. Tämän jälkeen voi tehdä ostoja tililleen.

Miksi vanhat pikavipit kannattaa yhdistää?

Yhdistämällä lainat voi säästää korkokuluissa. Kun maksaa vain yhtä lainaa, tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä kuukaudessa. Lainojen yhdistäminen helpottaa oman taloustilanteen seurantaa ja hallintaa sekä budjetissa pysymistä.

Mistä kielteinen luottopäätös saattaa johtua?

Luottopäätökset perustuvat kokonaisarvioon, joka tehdään hakemuksen yhteydessä. Vaikka luottoa ei olisi myönnetty, luottohakemuksen voi tehdä myöhemmin uudelleen.

Voiko lainan maksaa kokonaisuudessaan kerralla pois?

Vaikka laina olisi sovittu maksettavaksi pienissä erissä, sen voi kuitenkin maksaa kerralla pois kokonaisuudessaan. Tämä ei aiheuta lisäkuluja.

Miten voi saada lisää lainaa?

Lisälainaa voi hakea, kun on lyhentänyt lainaa ajallaan kuusi täysimääräistä lyhennystä peräkkäin. Lisälainan hakemiseksi on ohjeet palvelun verkkosivuilla.

Onko mahdollista pitää maksuvapaata kuukautta?

Ellos Yksityislainaan on mahdollista saada maksuvapaa kuukausi. Maksuvapaita kuukausia voi pitää vuodessa kaksi, mutta ne eivät voi olla peräkkäisiä kuukausia. Maksuvapaan käyttäminen pidentää laina-aikaa. Joillakin Resursbankin tililuotoilla on myös mahdollista pitää maksuvapaa kuukausi. Maksuvapaan käyttämisestä ei tarvitse ilmoittaa asiakaspalveluun.

Voiko lainaa hakea perheenjäsenen kanssa?

Jos hakee lainaa toisen henkilön kanssa, voi saada suuremman lainan sekä paremmat lainaehdot. Yhteishakija parantaa mahdollisuuksia lainan saamiseen myös pienempien lainojen osalta. Yhteishakijana voi toimia esimerkiksi aviopuoliso tai avopuoliso tai vanhempi.

 

Aasa yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: Ma – Pe 8-18

Puhelinnumero: 09 6131 5050

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@resurs.fi

9 Total Score

User Rating: 5 (1 votes)