Ellos Yksityislaina

Ellos Yksityislaina tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia elämään. Lainaa saa aina 3000 euroon saakka. Tämä mahdollistaa oman elämän rahoitustarpeiden laittamisen kuntoon. Lainapäätöksen saa heti eikä takaajia tai vakuuksia tarvita.

Ellos Yksityislaina lyhyesti:

  • Ikäraja: 24 v
  • Lainasumma: 100 – 3.000 €
  • Maksuaika: 1-5 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 31,42 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1 600 € luotolle 5 vuoden maksuvaihtoehdolla on 31,42 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikoron 28,00 % lisäksi viitekorko Euribor 3 kk -0,32 %, (01.07.2018) lainan avausmaksu 0 € ja tilihoitomaksu 0 € kuukaudessa. Kuukausierä 1 600 € luotolle on 50,64 €/kk. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 3 034,64 €. Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.
Hae lainaa tästä

 

Kuka voi saada lainaa?

Lainaa voi saada, jos on vähintään 24-vuotias ja omaa säännölliset vähintään 800 euron bruttotulot kuukaudessa. Lisäksi edellytetään, että raha-asiat on hoidettu hyvin eikä ole maksuhäiriöitä. Lainaa hakiessa ei tarvitse ilmoittaa, mitä varten hakee lainaa.

Mistä tietää, että on saanut lainan?

Kun lainaa on hakenut, alustavan päätöksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä saa välittömästi ja sen näkee tietokoneen ruudulta.

Milloin lainan saa tililleen?

Kun laina on hyväksytty, voi päättää, allekirjoittaako lainapaperit suoraan netissä vai lähetetäänkö lainasitoumus allekirjoitettavaksi postissa. Kun allekirjoitettu lainasitoumus on saatu liitteineen, kestää normaalisti muutamia pankkipäiviä, että rahat ovat tilillä.

Miten laina maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain. Verkkosivustolla voi katsoa lainalaskurista, millaiseksi lyhennyserät muodostuvat eri lainasummilla ja takaisinmaksuajoilla.

Voiko lainaa lyhentää sovittua nopeammin?

Halutessaan voi lyhentää lainaa maksamalla sovittua suuremman kuukausierän tai maksaa milloin tahansa lainan loppuun. Siitä ei veloiteta lisäkuluja.

Onko lainan hakeminen internetissä turvallista?

Ellos Yksityislaina kertoo pyrkivänsä panostamaan turvallisuuteen ja pitävänsä sitä todella tärkeänä. Lainahakemukseen merkityt tiedot siirtyvät salatussa muodossa lainantarjoajalle.

Mitä tapahtuu, jos tulee ongelmia lainan takaisinmaksun kanssa?

On mahdollista pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Tällöin tulee vain jättää kuukausimaksu maksamatta, jolloin tietoihin merkitään, että maksuvapaa on käytetty.

Kuinka voi saada lisälainaa?

Lainan korottamista voi hakea, kun on maksanut vähintään neljä lyhennystä ajallaan. Lisälainaa voi hakea niin, että kokonaissaldo on enintään 5000 euroa.

Mikä Resurs Bank on?

Ellos yksityislainan lainanmyöntäjä Suomessa on Resurs Bank. Se on aloitti toimintansa Suomessa 2007. Se tarjoaa rahoitusratkaisuja sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Sillä on Suomessa noin 100 000 kuluttaja-asiakasta.

Miten Resurs Bank toimii muualla?

Resurs Bank on perustettu 1977 ja se on vähittäiskaupan myyntirahoituksessa yksi Pohjoismaiden johtavista pankeista. Sillä on asiakkaanaan yli 1200 myymäläketjua, joissa on yhteensä 35 000 myymälää. Kuluttaja-asiakkaita on Pohjoismaissa yhteensä viisi miljoonaa.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-su 8-22

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi

Puhelinnumero: 03 3399 3600 (vain pvm)

9 Total Score

User Rating: Be the first one!