Paras kulutusluotto ja laina

Vakuudettomat pankkien ulkopuoliset kulutusluotot ovat olleet viime vuosina mullistuksessa Suomessa. Yhtiöitä ja erilaisia lainoja nousee ja katoaa. Siksi lainaa harkitsevan kannattaa aina pysytellä ajan tasalla uusista kehityksistä. Me kävimme läpi Suomen lainatarjontaa. Tässä on paras kulutusluotto Suomessa vuosimallia juuri nyt. Lue lisää alapuolelta!

Ostosraha

Ostosraha on suomalaisen OPR-Vakuus Oy:n tarjoama kulutusluotto, jota voidaan käyttää ihan mihin tahansa velallinen haluaa.

Ostosraha tarjoaa lainaa 400 – 10000 euroa, eli lainaa voi ottaa joko suurempiin tai pienempiin hankitoihin. Esimerkiksi 5000 euron lainalle 4,5 vuoden maksuajalla tulee lainan kuukausieräksi 181,17 €.

Vain pankit pystyvät tällä hetkellä kilpailemaan Ostosrahan hintojen kanssa, mutta lainan saaminen voi kestää ja lisäksi usein tarvitaan vakuuksia. Ostosraha maksaa lainan tilillesi 15 minuutissa

Lue Ostosraha arvostelu täältä.

Hae Ostosraha lainaa tästä

 

back to menu ↑

Bank Norwegian

Bank Norwegin on yksi suosituimmista kulutusluotoista ja se tarjoaa lainaa 1000-60000 €. Bank Norwegian tekee jokaiselle hakijalle luottokartoituksen ja korko on aina henkilökohtainen. Jos on hoitanut taloutensa hyvin, niin voi saada lainaa hyvinkin edullisella korolla . Todellinen vuosikorko on alkaen 8,99 %. 10.000 euron lainalla viidelle vuodelle 16,51% todellisella vuosikorolla tulee kokonaiskustannuksesi 14.218 eur, mikä vastaa 238 eur kuukaudessa.

Hae Bank Norwegian lainaa tästä

 

back to menu ↑

Surimo

Surimo tarjoaa vain kulutusluottoa 500-4000 €, mutta 3000 euron luokassa se on erittäin kilpailukykyinen. Kolmen vuoden maksuajalla lainan kuukausilyhennykseksi tulee 120,16 euroa. Surimo myös tunnetaan erittäin vastuullisena lainayhtiönä. Surimo tarjoaa lainaa heti tilille, eli jos tarvitset lainaa nopeasti kannattaa harkita heitä.

Hae Surimo lainaa tästä

 

back to menu ↑

Aasa

Virolainen Aasa tarjoaa kululutusluottoja 2000 – 10000 euroa 6-60 kuukauden maksuajalla. 3500 euron lainaa kahden vuoden maksuajalla hintaan 209,54 euroa/kk, joka on kohtuullisen hyvä tarjous.

Aasa ei ole kotimainen yhtiö, mutta se tunnetaan silti vastuullisena luotonantajana.

back to menu ↑

Credit24

Credit24 on tämän vertailun kallein laina. Credit24 tarjoaa 100-4000 € joustoluottoa, jossa korko voi olla maksimissa jopa 153,63 %. Hyvää puoli on, että voit itse päättä paljon nostat luottorajan puitteissa ja voit tehdä nostoja koska vain. Tällä tavalla yleensä takaisinmaksettava summakin pysyy kohtuullisena. Tästä johtue korosta huolimatta Credit24 on erittäin suosittu lainapalvelu.

back to menu ↑

Näin valitset halvan kulutusluoton

Halvimmat kulutusluotot löytyvät pankeilta. Luottokortit, kuten Visa ja Mastercard, ovat hyvä vaihtoehto vakuudettomille kulutusluotoille.

Jos et kuitenkaan halua hakea lainaa pankilta ja sinulle ei syystä tai toisesta tarjota luottokorttia, voit hakea halvinta mahdollista kulutusluottoa netin lainavälityspalveluiden avulla. Esimerkiksi syöttämällä haluamasi lainan tiedot Etua, Lendo, Zmarta tai Lainavertailija -sivuston lomakkeeseen, kilpailuttaa palvelu lainasi automaattisesti ja saat nähtäväksi ilmaiseksi parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

9 Total Score

User Rating: Be the first one!