Lainasto

Lainasto lyhyesti:

  • Ikäraja: 18 v
  • Lainasumma: 100 – 5000 €
  • Lainatuotteet: kulutusluotto, joustoluotto, pikavippi
  • Maksuaika: 3-36 kk
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 48,90 – 135,62 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki: Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.
Hae lainaa tästä back to menu ↑

Lainaa Lainastosta

Lainasto myöntää lainanhakijoille kolmenlaista luottoa. Nämä ovat pikalaina, joustoluotto ja kulutusluotto. Harkitsetko lomamatkaa vai oletko järjestämässä häitä? Lainasto saattaisi olla ratkaisu.

back to menu ↑

Milloin lainahakemuksia otetaan vastaan?

Lainahakemuksia otetaan vastaan kellon ympäri ja viikon jokaisena päivänä. Pikalainahakemukset käsitellään heti lainapalvelun aukioloaikoina eli maanantaista perjantaihin kello 8-22. Aukioloaikojen ulkopuolella haetut pikalainat käsitellään saapumisjärjestyksessä lainapalvelun aukioloaikana.

back to menu ↑

Kenelle kulutusluottoa voidaan myöntää?

Kulutusluotto voidaan myöntää vähintään 22-vuotiaalle oikeustoimikelpoiselle hakijalle, joka on hoitanut hyvin raha-asiansa ja joka asuu vakituisesti Suomessa. Hänen täytyy olla luottokelpoinen ja hänellä tulee olla käytössään matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili. Luotonantajan mukaan hänen on kyettävä täyttämään luottosopimuksen mukaiset velvoitteet.

back to menu ↑

Mikä on todellinen vuosikorko 5000 euron kulutusluotossa laina-ajan ollessa 36 kuukautta?

Todellinen vuosikorko esimerkkitapauksessa on 67,13 prosenttia. Siis, kun luoton määrä on 5000 euroa ja laina-aika 36 kuukautta. Tämä todellinen vuosikorko sisältää kaikki luotosta aiheutuvat kulut ja palkkiot.

back to menu ↑

Voiko kulutusluottoa lyhentää sopimuksen mukaista suuremmalla kuukausierällä?

Luotonsaajalla on oikeus maksaa sopimuksen mukaista kuukausierää suurempia lyhennyksiä tai koko luotto ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia. Sovitun kuukausierän ylittävä osa lyhentää luotonsaajan velkapääomaa loppupäästä eikä se vapauta luotonsaajaa tulevien kuukausierien suorittamisesta?

back to menu ↑

Kenelle joustoluotto voidaan myöntää?

Joustoluotto voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle ja oikeustoimikelpoiselle hakijalle, joka on hoitanut raha-asiansa kunnolla ja joka kykenee täyttämään luottosopimuksen mukaiset velvoitteet. Hänen täytyy asua vakituisesti Suomessa ja olla luottokelpoinen. Hänellä täytyy olla käytössään matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili, jotta laina voidaan maksaa hänelle.

back to menu ↑

Miten joustoluottoa haetaan?

Joustoluottoa haetaan verkkohakemuksella tai muulla luotonantajan hyväksymällä tavalla. Luotonhakijan tulee tunnistautua verkossa verkkopankkitunnuksilla. Muutkin tunnistautumiset saattavat olla mahdollisia.

back to menu ↑

Kuka voi hakea pikalainaa?

Pikalaina on kertaluotto, joka voidaan myöntää sellaiselle täysi-ikäiselle oikeustoimikelpoiselle henkilölle, jolla on vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. Henkilöllä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä luottotietorekisterissä ja lisäksi hänen on täytettävä luotonantajan muut vaatimukset. Hänen pitää myös antaa Lainastolle oikeus henkilöluottotietojensa tarkistukseen.

back to menu ↑

Mikä on Lainasto Oy?

Lainasto on suomalainen rahoitusalan yritys. Yhtiön palveluita ovat kulutusluotot. Lainasto tarjoaa vakuudettomia luottoja, pikalainoja, joustoluottoja sekä kulutusluottoja. Yrityksellä on toimintaa Suomessa sekä tytäryrityksen kautta myös Tanskassa.

Hae lainaa tästä

 

Lainaston yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: Ma–pe 8–22 ja viikonloppuisin 12–20.

Puhelinnumero: 09 427 05044

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi

Postiosoite: Lainasto Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 TURKU

 

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!