Rahapalvelu

Rahapalvelu tarjoaa kulutusluottoa arjen eri käänteisiin. Lainan haku on maksutonta ja laina siirretään tilille 15 minuutissa. Palvelussa ei ole nostopalkkioita tai muita piilokuluja. Korkoa maksetaan vain nostetusta lainasta. Takaisinmaksuajan saa päättää itse. Maksuaikaa on jopa 36 kuukautta.

Rahapalvelu lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 50 – 4.000 €
  • Maksuaika: 3-36 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: alkaen 49,85%
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Rahapalvelu on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on min. 49,85% / maks. 153,63%.
Hae lainaa tästä

 

Kuka voi saada Rahapalvelu luottoa

Lainaa voi hakea vakituisesti Suomessa asuva yli 20 vuotias. Lisäksi pitää olla säännölliset tulot ja maksuhäiriömerkintää ei saa olla.

Miten kulutusluotto maksetaan takaisin?

Palvelussa voi päättää itse, haluaako säästää ja maksaa koko luoton takaisin kerralla. Toinen vaihtoehto on lyhentää luottoa 36 kuukauden maksuerissä. On myös mahdollista valita lukuisista eri välimuodoista. Tarkoitus on, että palvelu joustaa elämäntilanteen mukaan.

Millaista nostopalkkiota rahannostoista peritään?

Rahannostoista ei peritä nostopalkkioita. Rahaa voi nostaa niin usein kuin haluaa ja sen verran kuin haluaa. Nostokuluja tai muita piilokuluja ei ole. Asiakas maksaa ainoastaan nostetusta summasta.

Voiko eräpäivään vaikuttaa?

Sopivan laskun eräpäivän voi valita luottohakemuksen yhteydessä tai myöhemmin palvelun sivustolla. Eräpäivän muutos maksaa viisi euroa. Se lisätään minimikuukausierään. Jos eräpäivä osuu viikonlopulle tai pyhäpäivälle, se siirtyy seuraavalle pankkipäivälle.

Voiko joustolimiitin luottorajaa korottaa?

Luottorajaa voi nostaa. Palvelun käyttöönotto on ilmaista. Luottorajan korotus perustuu kokonaisarvioon, johon vaikuttaa luottosuhteen kesto, maksukäyttäytyminen sekä asiakashistoria ja monet muut asiat. Luottorajaa voi myös laskea. Se maksaa 20 euroa.

Onko mahdollista saada maksuvapaata kuukautta?

Tarvittaessa voi pitää maksuvapaan kuukauden, jolloin ei tarvitse tehdä lyhennystä kyseisenä kuukautena. Maksuvapaa kuukausi kustantaa 20 euroa. Maksuvapaa kuukausi on käytössä, kun on maksanut edelliset maksut ajallaan eikä ole maksuviiveitä. Rahanostot eivät ole mahdollisia maksuvapaan kuukauden aikana.

Kuinka paljon laina maksaa?

Rahapalvelu on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla. Takaisinmaksuaika on tavallisesti 3-36 kuukautta. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on minimissään 49,85 prosenttia ja maksimissaan 153,63 prosenttia.

Mikä on tämä yritys, mikä tarjoaa lainaa?

IPF Digital Finland oy on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö. Se on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc -konsernia. Konsernissa työskentelee noin 7000 ihmistä ja toimintaa on yli kymmenessä maassa. Konserni on vakavarainen, kansainvälinen ja kasvava yritys. Yrityksen toinen ja tunnetumpi lainapalvelu on Credit24.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-pe 9-17

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@credit24.fi

Puhelinnumero: 0800 144 344

9 Total Score

User Rating: Be the first one!