Laina.fi

Laina.fi myöntää käyttölainaa sekä kertalainaa. Millaisia tarpeita sinulla on? Laina.fi saattaisi auttaa.

Laina.fi lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 100 – 5000 €
  • Maksuaika: 3-52 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: max. 77,02 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkkilaina: kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä. Laina-aika: min. 3 kuukautta, max. 52 kuukautta
Hae lainaa tästä

 

Mikä käyttölaina on?

Käyttölainaa myönnetään 20-75-vuotiaille. Lainapäätös tehdään aina 2100 eurolle, josta asiakas voi päivittäin nostaa haluamansa summan omalle pankkitilille, hakijan oman valinnan ja takaisinmaksukyvyn puitteissa. Kustannukset syntyvät nostopalkkiosta, korosta ja avoimen pääoman lyhennyksestä.

Mikä kertalaina on?

Kertalaina on 600 ja 5000 euron väliltä valittava kulutusluotto. Sen takaisinmaksu tapahtuu 1-5 vuoden maksuajalla tasaerissä. Lainasumma valitaan sadan euroin välein 600 ja 5000 euron väliltä.

Kuka voi saada käyttölainaa?

Käyttölainan saamiseksi tulee olla 20-75-vuotias. Raha-asiat tulee olla hoitanut moitteettomasti ja takaisinmaksukyvyn tulee olla riittävä. Suomessa tulee olla asunut vähintään kaksi vuotta.

Miten haen lainaa?

Lainan hakemiseksi tarvitsee vain pankkitunnukset. Lainapäätöksen saa heti, kun on täyttänyt hakemuksen muutamassa minuutissa. Lainahakemuksia vastaanotetaan kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä niin verkossa kuin mobiilissa.

Tarvitseeko lainan saamiseksi vakuuksia tai takaajia?

Laina.fi:n lainat ovat täysin vakuudettomia. Lainan saamiseksi ei tarvitse myöskään takaajia. Lainaa ei kuitenkaan myönnetä luottotiedottomille.

Voinko saada lainaa mikäli minunlla on maksuhäiriömerkintä

Et valitettavasti voi.

Mikä on tuloselvitys?

Kun lainapäätös on hyväksytty, hakijaa pyydetään vielä lähettämään tuloselvitys. Siinä pitäisi olla kopio palkkakuitista ja tiliote viimeiseltä kolmelta kuukaudelta. Yrittäjiltä pyydetään verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä. Tuloselvityksenä voidaan joskus käyttää myös esimerkiksi henkilön julkisia verotietoja.

Miten sivuston asiakaspalvelu toimii?

Sivuston asiakaspalvelu on täysin suomenkielinen. Tarvittaessa voi asioida myös ruotsiksi ja englanniksi. Yhteyttä voi ottaa joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Miten Laina.fi on parempi kuin perinteiset pikavipit?

Entisaikojen pikavipit saattoivat yllättää korkeilla kustannuksillaan. Tämän palvelun lainoissa ei ole piilokuluja. Nettisivuilta saa selville, kuinka paljon kustannuksia minkäkin kokoinen laina tuo mukanaan.

Mitä tapahtuikaan pikavipeille?

Pikavipit olivat aikanaan hyvä keinoa hankkia nopeasti lainaa. Olihan totuttu siihen, että lainan saaminen pankeista on työlästä ja hankalaa. Monen oli myöskin mahdotonta saada lainaa pankista ollenkaan. Pikavippien ongelmana olivat kuitenkin korkeat kustannukset, joista ei kerrottu tarpeeksi selkeästi. Pikavippien sääntelyn myötä moni toimija poistui alalta. Toisaalta saatavissa on nyt todelliselta vuosikoroltaan alhaisempia lainoja, jolloin kuluttajan asema on selkeästi parempi.

Laina.fi

Laina.fi on täysin suomalainen lainapalvelu, jonka omistaa Aurajoki Nordic Oy. Konsernin muita lainapalveluita ovat Risicum sekä Ok Money.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-pe 7-22 ja la-su 9-21

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@laina.fi

Puhelinnumero: 0200 30033 (pvm/mpm)

 

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!