Credit24

Credit24 tarjoaa palveluita tilanteisiin, joissa arki yllättää. Sairaus tai kodinkoneen ostaminen saattaa tuoda yllättäviä menoja. Rahan saa täältä lainattuna käytettyä juuri siihen, mihin sitä eniten tarvitsee. Ja hakea voi milloin vain.

Credit24 lyhyesti:

  • Ikäraja: 19 v
  • Lainasumma: 100 – 4.000 €
  • Lainatuot: tililuotto
  • Maksuaika: 3-35 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 49,85 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Credit24 on jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on min. 49,85% / maks. 153,63%.
Hae lainaa tästä

 

Millaisen luoton voin saada?

Valittavana on luottoraja 100 euron ja 4000 euron väliltä. Pisin mahdollinen takaisinmaksuaika on 36 kuukautta. Rahat voi nostaa omalle pankkitilille joustavalla takaisinmaksuajalla.

Miten luottoa haetaan?

Luottoa haetaan verkkopankkitunnuksin täyttämällä luottohakemus. Luottopäätöksen saa heti. Siitä ei aiheudu kuluja, mikäli ei nosta luottoa.

Miten luottoa käytännössä käytetään?

Luottoa käytetään kirjautumalla sisään palveluun. Tarvittava rahamäärä nostetaan omalle pankkitilille. Keskimäärin rahan siirrossa omalle tilille kestää 15 minuuttia.

Voiko Credit24-lainan lisäksi ottaa myös joustolimiitin?

Asiakas ei voi saada IPF Digital Finland Oy:lta päällekkäisiä lainoja tai joustolimiittejä. Asiakkaalla voi olla avoinna ainoastaan yksi Credit24-laina tai joustolimiittisopimus.

Kuinka nopeasti luottoa voi maksaa takaisin?

Pisimmillään maksuerä on 36 kuukauden mittainen maksuerä. Palvelu joustaa elämäntilanteen mukaan. Voi itse päättää, haluaako säästää kuluissa ja maksaa kaiken kerralla.

Millainen todellinen vuosikorko luotoissa on?

Credit24 on jatkuva luotto. Luottoraja on 100-4000 euroa ja luottoa voi nostaa milloin haluaa. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. Todellinen vuosikorko 1500 euron luotolle on minimissään 49,85 prosenttia ja maksimissaan 153,63 prosenttia.

Onko luoton takaisinmaksussa piilokuluja?

Rahanostoista ei veloiteta erillistä nostopalkkiota, joten rahaa voi nostaa vain sen verran kuin tarvitsee, juuri silloin kuin haluaa. Myöskään muunlaisia piilokuluja kuten avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja ei ole.

Onko mahdollista saada maksuvapaita kuukausia?

Halutessaan voi pitää maksuvapaan kuukauden, jolloin ei tarvitse tehdä lyhennystä kyseisenä kuukautena. Maksuvapaan kuukauden hinta on 20 euroa. Rahanostot eivät ole mahdollisia maksuvapaan kuukauden aikana.

Mikä yritys on tämän kaiken takana?

IPF Digital Finland Oy on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö. Se on osa Lontoon pörssiin listattua konsernia. Kyseisessä konsernissa työskentelee noin 7000 ihmistä ja toimintaa on 13 maassa. Suomessa IPF Digital Finland Oy on palvellut jo yli 700 000 laina-asiakasta. Yrityksen toinen lainapalvelu on nimeltään Rahapalvelu.

Hae lainaa tästä

 

Credit24 yhteystiedot:

Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi

Puhelinnumero: 0800 144 344

Postiosoite: Runeberginkatu 5, 00100 Helsinki

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!