Yleislaina

Yleislaina tarjoaa kertalainaa, mikä tarkoittaa, että tilille maksetaan kerralla sovittu summa. Näin yksinkertaista se on Yleislainalla. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää lainasumman haluamaasi kohteeseen, sitä ei kysellä.

Yleislaina lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 2000 – 10.000 €
  • Maksuaika: 6 kk – 5 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 37,31 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: samana päivänä
Esimerkki: Tyypillisen 5000 euron 42 kk luoton todellinen vuosikorko on 37,31% ja kokonaiskustannus 8079,24 euroa. Kyseessä on kuukausierissä takaisinmaksettava kertaluotto.
Hae lainaa tästä

 

Mitä ehtoja luotonmyöntämiselle on?

Ehtona lainan saamiselle on, että ei ole luottohäiriömerkintä, vakituinen työpaikka, tulot ylittävät menot ja henkilö on vähintään 20-vuotias. Luottoja ei saa olla liikaa ennestään ja lisäksi pitää asua vakituisesti Suomessa.

Kuinka paljon lainaa voi saada Yleislainalta?

Yleislainalta voi saada lainaa 2000-10.000 euroa. Siltä väliltä voi valita, kuinka suuren summan tarvitsee, riippumatta siitä, onko entuudestaan yrityksen asiakas.

Miten Yleislaina maksetaan takaisin?

Lainan hyväksymisen jälkeen asiakas saa lyhennystaulukon sähköpostiin. Lasku lähetetään myös kuukausittain asiakkaalle sähköpostilla.

Mitkä ovat palvelun lainan ehdot ja hinnat?

Ajantasaiset lainaehdot ja hinnasto löytyy palvelun kotisivuilta. Lainaehdot toimitetaan kuluttajansuojalain edellyttämällä pysyvällä tavalla kaikille asiakkaille, joille laina myönnetään.

Voiko lainata enemmän kuin yhden lainan?

Lainahakemukset käsitellään tapauskohtaisesti ja useamman lainan tarpeessa tulisi soittaa tai kirjoittaa asiakaspalveluun.

Milloin lainaa voi hakea?

Yleislainalta voi hakea lainaa milloin vain, seitsemänä päivänä viikossa, 24 tuntia vuorokaudessa. Hakemukset käsitellään toimistoaikana.

Kuinka kauan kestää saada lainapäätös ja raha tilille?

Lainahakemus pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti ja luottamuksellisesti. Lainapäätöksen saa jo saman päivän aikana ja samoin rahat tilille. Yleislaina pyrkii aina panostamaan hyvää ja nopeaan asiakaspalveluun.

Kuinka turvallista lainan hakeminen on?

Palvelu käyttää järjestelmissään salaustekniikkaa, joka estää henkilötietojen joutumisen vääriin käsiin. Henkilötietoja käsitellään aina henkilötietolain ja tietosuojavaltuutetun ohjeistuksen mukaisesti. Lainan hakeminen ja muu asiointi on siis täysin turvallista.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko ja mistä sen saa selville?

Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee lainasumman ja -ajan perusteella. Sivustolta sekä markkinointimateriaaleista löytää esimerkkilainojen todelliset vuosikorot. Oman lainan todellisen vuosikoron saa selville aina ennen lainasopimuksen hyväksymistä.

Voiko lainan maksaa takaisin sovittua nopeammin ja onko eräpäivän siirtäminen mahdollista?

Lainan voi maksaa aina suunniteltua nopeammin takaisin. Tämä ei aiheuta lisäkuluja. Jos taas eräpäivää haluaa siirtää, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Aasa Oy

Yleislaina on suomalainsen Aasa Oy:n hallinnoima lainatuote. Yrityksen toinen lainatuote on Aasa.

 

Aasa yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: Ma – Pe 09.00 – 17:00

Puhelinnumero: 0600 0 2515

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@yleislaina.fi

Postiosoite: Aasa Oy, Hiomotie 19, 00380 Helsinki

9 Total Score

User Rating: Be the first one!