Saldo

Saldo on suomalainen eri elämäntilanteiden rahoittaja. Se on osa Tact Finance Oyj:tä, joka tarjoaa kulutusluottoja suomalaisten arjen hankintoihin. Palvelu on palvellut jo 10 vuoden ajan suomalaisia.

Saldo lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 v
  • Lainasumma: 500 – 10.000 €
  • Maksuaika: 1-80 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 12 – 150,60 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko: 0,09 – 69,09 %, avauspalkkio: 8,50 – 30 %. Laina-aika: 12 – 80 kuukautta. Todellinen vuosikorko: 12,00 – 150,60 %. Tilinhoitomaksu: 2,99 – 7,99 €. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 2 000 € lainalle 30 kuukauden maksuajalle 99 € maksuerin ovat yhteensä 2 970 €.

Tai

Luottotyyppi: 2000 € tai 500 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 5,0 % + 9,90 €, nimelliskorko 23,88 – 72,00 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 %, takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Hae lainaa tästä

 

Kuka voi saada joustoluoton tai kulutusluoton?

Lainaa voi saada oikeustoimikelpoinen ja täysi-ikäinen henkilö, joka on hoitanut taloutensa hyvin. Joustoluottoa ja kulutusluottoa voi hakea netissä täyttämällä sähköisen lainahakemuksen. Tunnistautumiseen tarvitsee verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Tarvitseeko lainan saamiseksi vakuuksia tai takauksia?

Et tarvitse. Sekä kulutusluotto että joustoluotto ovat vakuudettoomia lainoja. Lainapäätös tehdään lainahakemuksessa annettujen tietojen perusteella. Maksukyky tarkistetaan myös Asiakastiedon rekisteristä.

Miten nopeasti saan lainapäätöksen ja rahat tilille?

Lainapäätöksen saa palvelusta välittömästi lainahakemuksen tehtyään. Asia ei riipu kellonajasta tai siitä, minä viikonpäivänä hakee lainaa. Rahat saa tilille heti tai halutessaan myöhemmin.

Voiko koko lainan maksaa kerralla tai suuremmissa erissä kuin on aiottu?

Jos haluaa maksaa koko lainan, maksettavan summan voi tarkistaa palvelun sivustolta tai asiakaspalvelusta. Suurempia kuukausieriä voi maksaa milloin vain ilman erillistä ilmoitusta.

Mistä näkee paljonko kulutusluotosta on vielä maksettavaa?

Jäljellä olevan maksettavan summan näkee kuukausittaisesta laskusta. Sivustolla on palvelu nimeltä MySaldo, josta näkee myös maksettavan summan suuruuden.

Milloin voi hakea uuden kulutusluoton?

Uutta kulutusluottoa voi hakea, kun on maksanut edellisen lainansa takaisin kokonaisuudessaan. Siis, jos se on tarpeen.

Voiko palvelussa hoitaa toisen henkilön laina-asiaa?

Jos toimittaa toisen henkilön laina-asiaa, pitää ensin toimittaa valtakirja taikka sitten lainanottajan pitää olla ilmoittanut valtuutuksesta. Valtakirjan voi toimittaa postitse tai lainanottaja voi antaa valtuutuksen puhelimitse.

Voiko lainasopimuksen peruuttaa tai irtisanoa?

Lainasopimuksella on 14 päivän peruutusoikeus sopimushetkestä lähtien. Mikäli haluaa peruuttaa lainasopimuksen, tulee ottaa yhteyttä Saldo asiakaspalveluun. Lainasopimus voidaan irtisanoa, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Tällöinkin tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Voiko saada itselleen lainakieltoa tai markkinointikieltoa?

Lainakiellon ja markkinointikiellon voi saada. Kummassakin tapauksessa tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja pyytää asettamaan kiellon tai kiellot. Jos lainakielto kerran asetetaan, sitä ei koskaan poisteta. Se on siis ikuisesti pysyvä.

Tact Finance Oyj

Tact Finance Oyj on luotettava suomalainen rahoitusyhtiö, joka on palvellut suomalaisa asikkaita jo yli 10 vuoden ajan. Muita yrityksen lainapalveluita ovat Vippi.fi, Limiitti.fi sekä Laina.com.

Hae lainaa tästä

 

 

Saldo yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin kello 7-21, viikonloppuisin kello 9-18.

Puhelinnumero: 010 219 5500

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@saldo.com

Postiosoite: Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku

9 Total Score

User Rating: Be the first one!