Ainalaina

Ainalaina myöntää pikavippiä 50 eurosta 2000 euroon saakka. Lainan voi käyttää mihin tarkoitukseen haluaa. Saa myös itse päättää, kuinka paljon rahaa nostaa tililleen ja minkä kokoisissa erissä.

Ainalaina lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 v
  • Lainasumma: 50– 2.000 €
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 384,88 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki takaisinmaksusta: 1000 € lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 394,88 %, kun nostaa 1000 euroa ja maksaa sen kahdessa erässä takaisin. Luottokustannusten kokonaismäärä 310 €.
Hae lainaa tästä

 

Paljonko lainaa myönnetään?

Ainalaina myöntää 2000 euron suuruisia kulutusluottoja. Asiakas saa itse määritellä, minkä suuruisissa erissä lainan käyttää ja mihin tarkoitukseen raha menee. Miniminosto on 50 euroa. On myös mahdollista nostaa koko 2000 euron laina yhdellä kertaa.

Mihin aikaan vuorokaudesta voi hakea lainaa?

Palvelun asiakaspalvelu toimii ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Kulutusluottoja myönnetäänkin ympäri vuorokauden. Rahaliikenne toimii aamuseitsemästä kello 23:een saakka. Yöllä haettuihin ja myönteisen lainapäätöksen saaneisiin lainoihin siirretään rahat aamulla seitsemältä.

Kuinka kauan kestää, että voi hakea uutta lainaa?

Luottorajan puitteissa voi hakea lainaa milloin tahansa. Jos luottoraja on tullut täyteen, uutta luottoa voi hakea, kun edellisen laskun maksusuoritus näkyy palvelun tilillä. Tämä tapahtuu yleensä kolmen pankkipäivän sisällä.

Miksi laina saatetaan jättää myöntämättä?

Jos lainaa ei ole myönnetty, syynä saattaa olla esimerkiksi se, että henkilötiedot tai osoitetiedot ovat virheelliset. Ikää ei välttämättä ole riittävästi lainan saantiin tai henkilöllä on luottohäiriömerkintä. Edellinen luotto saattaa olla maksamatta tai maksettu myöhässä tai sitten se ei vielä ole kirjautunut. Taikka sitten palvelun oma riskiarvio estää luoton myöntämisen.

Miten laina maksetaan takaisin?

Laina laskutetaan joko paperilaskulla tai sähköpostilaskulla. Laskun voi maksaa pankissa tai pankkiyhteydellä. Paperilasku lähetetään kotiin. Laskun summa luetaan laskutuspäivänä avoinna olevan lainamäärän mukaan ja se on takaisinmaksuvalinnan mukaan joko kokonaan tai puolet tehdyistä nostoista. Laskutuspäivä on 14 päivää ennen valittua eräpäivää.

Voiko nostoja tehdä, jos tilillä on vielä saldoa?

Rahaa 2000 euron luotolta voi nostaa niin kauan, kun saldoa on jäljellä. Edellytyksenä kuitenkin on, että on maksanut aiemmat laskut eräpäivään mennessä. Nostopalkkio ei pienennä maksiminoston määrää vaan asiakas voi nostaa luottotililtä 2000 euroa omalle tilille.

Nauhoitetaanko asiakaspalveluun soitetut puhelut?

Asiakaspalveluun soitetut puhelut nauhoitetaan. Tarkoituksena on kehittää asiakaspalvelua. Ainalaina ottaa myös mielellään vastaa kehitysehdotuksia.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: 24h

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ainalaina.fi

Puhelinnumero: 0600 301 710 (1,52 €/min)

 

9 Total Score

User Rating: Be the first one!