Lendo

Lendo lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 500 – 60.000 €
  • Maksuaika: 1-15 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 10,47 %
  • Lainojen yhdistäminen: kyllä
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki lainakustannuksista 10000 €: Aloitus- ja kuukausikulut 0€. Korkokulut 6 151 €. nimelliskorko 10% todellinen vuosikorko 10.47%, tilinhoitomaksut 0€.
Hae lainaa tästä back to menu ↑

Maksuton lainavertailu Lendo vertailun kautta

Lendo niminen sivusto välittää pankkien lainoja. Yhdellä lainahakemuksella tavoittat monta eri pankkia ja voit saada jopa 2o lainatarjousta.

back to menu ↑

Miten sivusto toimii?

Palvelun kautta tavoittaa yhdellä lainahakemuksella useita pankkeja ja voi saada useita eri lainatarjouksia eri koroilla. Tämän jälkeen katsotaan, mikä tarjouksista on lainanhakijalle paras. Jokainen pankki tekee hakemuksen perusteella yleisarvion annettujen tietojen perusteella ja tarjoaa tähän arvioon pohjautuen yksilöllistä korkoa. Pitää vain lähettää lainahakemus ja palvelu kertoo vaihtoehdoista.

back to menu ↑

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Palvelu ei itsessään myönnä lainaa, vaan lainaa myöntävät palvelun avulla pankit. Sivuston kautta lainaa voi saada aina 500 eurosta 60000 euroon. Pankit arvioivat tapauskohtaisesti, kuinka paljon voivat myöntää lainaa.

back to menu ↑

Maksaako Lendon käyttäminen?

Sivuston avulla saamasi laina on samanhintaista kuin suoraa pankilta lainattu laina. Sivuston käyttäminen on siis lainanhakijalle ilmaista, sillä pankit rahoittavat sivuston käyttämisen.

back to menu ↑

Voiko lainaa saada, jos on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti luottohäiriömerkinnän kanssa ei voi saada lainaa. Sivusto ei voi vaikuttaa perusteisiin, joilla pankit myöntävät lainaa. Pankit eivät myönnä luottohäiriöiselle lainaa.

back to menu ↑

Jos haluan yhdistellä lainani, onko se mahdollista palvelun avulla?

Voit hakea sivuston palvelun kautta myös yhdistelmälainaa, jos sinulla on paljon korkeakorkoisia lainoja, joiden koroista on vaikea selviytyä. Sopivalla yhdistelmälainalla lainanhoitokuluja saattaisi saada matalammaksi.

back to menu ↑

Kuinka kauan kestää, että saan myönnetyn lainan tililleni?

Lainasumman saamiseen tilille vaikuttaa se, mistä pankista on kysymys. Yleensä pienemmät lainasummat saa nopeammin tilille kuin suuremmat. Normaalisti kyseessä on kuitenkin muutamasta tunnista muutamaan päivään, mitä lainan siirtäminen tilille kestää.

back to menu ↑

Kuinka pitkä takaisinmaksuaika lainallani tulisi olemaan?

Lainan takaisinmaksuajaksi voi palvelussa valita yhdestä viiteentoista vuotta. Takaisinmaksuaika vaikuttaa luonnollisesti siihen, kuinka suuri on kuukausittainen lainalyhennys ja mikä on lainan todellinen vuosikorko?

back to menu ↑

Saako Lendon kautta yrityslainaa?

Kyllä, sivuston kautta voi todella hakea myös yrityslainaa. Yrityslainaa voi hakea jopa 250 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuaika on yhdestä kuukaudesta kahteen vuoteen.

back to menu ↑

Millaisen autolainan voi sivuston kautta hakea?

Sivuston kautta voi hakea myös autolainaa. Lainasummavaihtoehdot ovat 500 eurosta 50 000 euroon saakka. Lainantarjoajia pääsee vertaamaan sivustolla.

Hae lainaa tästä

 

Lendo yhteystiedot:

Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi

Puhelinnumero: 09 6899 8000

Postiosoite: Keskuskatu 1 B, 00100 HELSINKI

9.5 Total Score

User Rating: Be the first one!