OK Money

OK Money limiitti tarjoaa 2100 joustoluoto arjen menoihin. Tässä palvelussa  saat rahat tilille nopeasti.

OK Money lyhyesti:

  • Ikäraja: 20-75 v
  • Lainasumma: 50 – 2.100 €
  • Maksuaika: 3-31 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: alkaen 70,47 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2 458,44, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 19:sta kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.
Hae lainaa tästä

 

Mikä OK Limiitti on?

OK Limiitti on tasaerissä lyhennettävä limiittilaina. Sitä myönnetään aina 2100 euron summalle. Hyväksytyn lainapäätöksen saanut voi tehdä nostoja 50-2100 euron arvosta.

Kuka voi saada lainaa?

Lainaa voi saada, jos on 20-75-vuotias ja asuu vakituisesti Suomessa. Täytyy olla luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Asiakkaan täytyy varmistaa henkilöllisyys palvelun tarjoamilla vaihtoehdoilla sekä antaa luotettava selvitys tuloistaan. Täytyy myös olla asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta.

Miten lainaa haetaan?

Lainaa haetaan lainapalvelusta ja luottopäätöksen saa heti. Aluksi tulee valita haluamansa noston määrä. Sen jälkeen tunnistaudutaan ja kirjaudutaan järjestelmään pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen annetaan vastaukset talouteen liittyviin kysymyksiin ja vahvistetaan tiedot käyttämällä Instantor-työkalua. Sitten tulee hyväksyä lainan ehdot. Rahat saa tilille heti asiakaspalvelun aukioloaikoina maanantaista perjantaihin seitsemästä 22:een sekä lauantaista sunnuntaihin yhdeksästä 21:een tai heti kun on antanut luotettavan selvityksen tuloistaan.

Kuinka kauan lainapäätöksen tekeminen kestää?

Kun on hyväksynyt lainaehdot, saa alustavan pikalainapäätöksen välittömästi. Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa ja jokaisena vuoden päivänä. Ne käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Miksi tuloselvitys pitää tehdä?

Suomen laki vaatii varmistamaan luotonhakijan luottokelpoisuuden. On kaikkien etu selvittää, että asiakas selviytyy lainan kuluista ja takaisinmaksusta.

Kuinka suuri korko lainassa on?

Luoton vuotuinen nimelliskorko on 49 prosenttia. Erillistä nostopalkkiota ei peritä nostetuista summista. Pikavippeihin verrattuna uusi lainamuoto on edullinen. Todellinen vuosikorko on maksimissaan 70,47 prosenttia.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainasta lähetetään lasku kerran kuussa. OK Money laina on tasalyheinteinen takaisinmaksuerä on aina 130 €. Jos haluaa maksaa lainan kokonaan pois, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Miksi lainahakemus on saatettu hylätä?

Lainahakemuksen hylkäämiseen voi olla monta syytä. Tulotiedot ovat saattaneet olla puutteellisia tai annetut tiedot eivät riitä laskettuun takaisinmaksuun. Hakijalla saattaa olla luottohäiriömerkintä tai maksuhäiriömerkintä. Lainan yleiset edellytykset eivät välttämättä ole täyttyneet. Hakemus hylätään myös, jos hakemuksessa käytetään tiliä, jolle on aikaisemmin myönnetty laina toiselle henkilölle.

Aurajoki Nordic Oy

OK Money lainapalvelu kuuluu suomalaiselle rahoitusyhtiölle Aurajoki Nordic Oy:lle. Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia rahoitusratkaisuja, kuluttajaluottoja ja käyttöluottoja tarjoava yritys. Sen rahoituspalveluita on jo käyttänyt yli 350 000 suomalaista. Yrityksen muita lainatuotteita ovat Laina.fi, Risicum sekä Risicum SE Ruotsissa.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-pe 7-22, la-su 9-21

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@okmoney.fi

Puhelinnumero: 0200 55511

9 Total Score

User Rating: Be the first one!