Halino

Halino tarjoaa kulutusluottoa arkeen tai juhlaan. Lainaa voi hakea sadasta eurosta 6000 euroon saakka. Maksuaikaa on yhdestä vuodesta viiteen vuoteen saakka. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Halino lyhyesti:

  • Ikäraja: 23 v
  • Lainasumma: 1000 – 5.000 €
  • Maksuaika: 1-5 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: henkilökohtainan korko 20,98% – 29,84%
  • Lainojen yhdistäminen: kyllä
  • Lainan nosto: 1-3 päivä
Takaisinmaksuaika 1-5 vuotta. Lainan nimelliskorko riippuu lainasummasta ja on tällä hetkellä 19,20% yli 3000 euron lainoille, ja 26,40% 100 – 3000 euron lainoille. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 20,98% – 29,84%.
Hae lainaa tästä

Kuka voi hakea lainaa?

Halino -lainaa voi hakea, jos on yli 22-vuotias ja omaa säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa ja hänellä tulee olla julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä. Hakijalle tehdään kokonaisvaltainen luottoarvio.

Kuinka laina maksetaan?

Rahat maksetaan henkilökohtaiselle pankkitilille, jos pankkitilinumero on tiedossa. Muussa tapauksessa rahat maksetaan rahalähetyksenä.

Miten tietää, että laina on myönnetty?

Hakemuksen jättämisen jälkeen saa alustavan vastauksen välittömästi verkkosivulla. Mikäli lopullisessa käsittelyssä lainahakemus hyväksytään, lainasumma siirretään tilille 1-3 pankkipäivän aikana. Jos hakemus hylätään, päätöksestä lähetetään viesti kirjeellä tai sähköpostilla.

Mitä liitteitä tulee toimittaa hakeakseen lainaa?

Lainahakemus ei vaadi liitteitä. Jos asiakkaasta tarvitaan lisätietoja tai dokumentteja, asiakkaaseen ollaan erikseen yhteydessä.

Voiko hakea lainaa, vaikka olisi jo toinen laina samalta palveluntarjoajalta?

Yhdellä henkilöllä voi olla ainoastaan yksi Halino -laina kerrallaan. Lisälainalla voi kuitenkin hakea avoinna olevan lainan korotusta. Lisälainaa voi hakea täyttämällä normaalin lainahakemuksen verkkosivuilla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lisälainaa voi saada aikaisintaan kuuden kuukauden kuluttua viimeisimmästä nostosta. Maksut on myös pitänyt olla maksettuina lainaehtojen mukaisella tavalla.

Mikä lainaturva on?

Lainaturva on vakuutus, joka korvaa lainasopimuksen mukaisen kuukausittain maksettavan summan, jolle vakuutus on otettu. Korvausta maksetaan enintään 12 kuukauden ajan.

Kuinka maksuvapaa kuukausi toimii?

Kun lyhennykset on hoidettu oikealla tavalla neljän kuukauden ajan, on mahdollista käyttää yksi maksuvapaa kuukausi, mikä on mahdollista korkeintaan kaksi kertaa vuodessa.

Mitä tulee tehdä, jos on maksuvaikeuksia?

Jos on ongelmia laskujen maksamisen kanssa, tulee ottaa välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun, jolloin voidaan etsiä ratkaisu tilanteeseen. Se auttaa arkisin kahdeksasta kuuteen. Laskujen maksamatta jättäminen saattaa johtaa luottohäiriömerkintään, mikä vaikeuttaa esimerkiksi lainan saantia tai asunnon vuokraamista.

Miten voi saada lainakiellon?

Lainakiellon voi saada ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla tai puhelimella. Tällöin tulee täyttää luotonantokieltolomake.

Hae lainaa tästä

 

Halino yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-pe 8-16

Sähköposti: info@halino.fi

Puhelinnumero: 0206 90191

9 Total Score

User Rating: Be the first one!