Suosittu

Rahatalo

Rahatalo kilpailuttaa lainasi helposti ja nopeasit. Palvelu kautta saat vain yhdellä hakemuksella jopa yli 20 pankin ja rahoitusyhtiön tarjouksen. Lainaa voi saada 500 eurosta aina 50 000 euroon saakka ilman vakuuksia. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.

Rahatalo lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 500 – 50.000 €
  • Maksuaika: 1-15 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: alkaen 4,5%
  • Lainojen yhdistäminen: kyllä
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki: Nimelliskorko 8,75%, Todellinen vuosikorko 9,11%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 2 889€, Kokonaiskulut 12 889€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.
Hae lainaa tästä

 

Kuinka korkea korko lainoissa on?

Tavallisesti lainan korko on 8-27 prosenttia. Sen lisäksi voi tulla pankista riippuen avausmaksuja ja tilinhoitomaksuja. Jokainen pankki tekee luottoarvion annettujen tietojen perusteella. Korko vaihtelee pankkien välillä. Parhaimman mahdollisen tarjouksen saa tekemällä lainahakemuksen mahdollisimman huolellisesti.

Voiko lainaa hakea esimerkiksi aviopuolison kanssa?

Lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Se todennäköisesti alentaa lainakustannuksia sekä parantaa mahdollisuuksia saada lainaa.

Kuinka nopeasti lainan saa tilille, kun se on myönnetty?

Lainan maksun saapumisen kestäminen tilille riippuu, minkä lainatarjouksen olet valinnut. Tavallisesti lainan saaminen tilille kestää muutamasta tunnista päivään.

Voiko lainaa hakea, mikäli omaa luottohäiriömerkinnän?

Luottohäiriömerkinnän voi saada, jos ei ole maksanut laskujaan ajallaan. Jos on luottohäiriömerkintä, valitettavasti pankit eivät silloin myönnä lainaa.

Kuinka paljon lainaa voi saada Rahatalo palvelun kautta?

Lainaa voi saada 500 eurosta 50 000 euroon saakka. Palvelu ei voi vaikuttaa siihen, myöntävätkö pankit koko haetun lainasumman, vaan Rahatalo on lainojen vertailupalvelu.

Onko mahdollista saada yhdistelmälainaa?

Rahatalo palvelusta voi hakea myös yhdistelmälainaa. Yhdistämällä monta vanhaa lainaa yhdeksi voi säästää koroissa ja muissa kuluissa. Yksi suuri laina on myös helpompi maksaa takaisin kuin monta pientä lainaa.

Voiko lainan maksaa takaisin sovittua nopeammin?

Lainan voi maksaa takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin. Tästä ei aiheudu lisäkuluja. Jos näin haluaa tehdä, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan lainan myöntäneeseen pankkiin.

Kuinka paljon Rahatalon käyttäminen maksaa?

Palvelun käyttäminen ei maksa mitään. Hakemuksen täyttäminen ei myöskään sido vielä mihinkään. Hakemuksen täytettyään voi rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja päättää, hyväksyykö lainan vai ei.

Mitä hyviä puolia palvelussa on?

Rahatalo takaa kaikkien hakijoiden turvallisuuden salauksella. Hakemus käsitellään nopeasti ja lainapäätöksen saa välittömästi. Rahat saa myös tilille varsin nopeasti. Lainanhakuprosessi vie aikaa vain muutaman minuutin ja se on täysin ilmainen.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-pe 8-18

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@rahatalo.fi

 

10 Total Score

User Rating: Be the first one!