Limiitti.fi

Limiitti.fi tarjoaa jatkuvaluonteista lainaa. Kun hakee Limiittiä, hakijalle voidaan myöntää 500 euron tai 2000 euron luottoraja. Rahaa voi nostaa joko pienissä määrin tai koko lainan kerralla.

Limiitti.fi lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 v
  • Lainasumma: 100 – 2000 €
  • Lainatuote: joustoluotto
  • Maksuaika: 3-30 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: min. 49,77 %, max. 131,66 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
  • Lainapalvelu avoin 24/7
Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.
Hae lainaa tästä

Kuka voi saada palvelusta lainaa?

Palvelusta voi lainaa saada henkilö, joka on oikeustoimikelpoinen, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja jolla ei ole luottohäiriömerkintää. Henkilöllä tulee olla myös vakituinen osoite Suomessa.

Mitkä voivat olla syynä, jos lainaa ei myönnetä?

Yleisimmät syyt siihen, että lainaa ei ole myönnetty, ovat virheellinen hakemus, luottohäiriömerkintä, aikaisemmassa takaisinmaksussa on esiintynyt ongelmia tai että riskiarvio estää luoton myöntämisen.

Kuinka nopeasti rahat saa tililleen?

Jos valitsee pikanoston tai tekee noston tekstiviestillä, nosto maksetaan viipymättä eli noston pitäisi näkyä tilillä noin 15 minuutin sisällä.

Voiko käyttää lainahakemuksessa samaa tiliä kuin puoliso?

Samaa tilinumeroa ei saa käyttää lainahakemuksessa useampi henkilö. Sellaisissa tapauksissa hakemus hylätään ja nostot estetään, mikäli tilinumero on toisenkin asiakkaan tiedoissa.

Pitääkö koko Limiitti.fi -laina nostaa kerralla tilille?

Lainaa ei tarvitse nostaa yhdellä kerralla tilille. Palvelu on luottoraja, minkä puitteissa voi tehdä juuri sen suuruisia nostoja kuin haluaa. Palvelu toimii siis luottokortin tavoin.

Voiko kuukausilaskujen eräpäivää muuttaa, koska palkkapäivä on muuttunut?

Eräpäivän muuttaminen on mahdollista. Asiakkaille nimittäin tarjotaan suuri määrä erinäisiä lisäpalveluita. Eräpäivän muuttaminen on yksi niistä.

Maksaako avoinna oleva sopimus, vaikka ei nostaisi lainaa?

Avoinna oleva sopimus ei maksa, jos ei ole avointa lainaa tai maksamattomia kuluja. Kun lainan saldo on nollassa, ei palvelu aiheuta lainkaan maksuja.

Miksi nosto saattaa epäonnistua?

Nosto voi epäonnistua, jos edellinen lasku on maksamatta, luottoraja on täynnä tai nostoviesti on virheellinen. Kannattaa tarkistaa, että tekstiviestillä tehty nosto on oikeassa muodossa.

Voiko lainan maksaa kerralla takaisin?

Koko lainan voi maksaa kerralla takaisin. Tällöin tulee suunnitella maksulle valmiiksi eräpäivä. Tarkka maksupäivämäärä tarvitaan koron laskemista varten. Kun maksupäivä on selvillä, tulee ottaa yhteyttä Limiitti.fin asiakaspalveluun, joka laskee oikean summan valmiiksi.

Mitä tulee tehdä, jos tulee maksuvaikeuksia?

Jos pelkää maksuvaikeuksia, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Tällöin asiakaspalvelijan kanssa mietitään, mitä asialle voidaan tehdä. Palvelussa on myös lisäpalveluita, joista voi olla apua tilapäisissä maksuvaikeuksissa.

Tact Finance Oy

Tact Finance on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut vakuudettomiin pienlainoihin. Heidän muita lainatuotteita ovat Saldo sekä Vippi.fi.

Hae lainaa tästä

 

Limiitti.fi yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin 8-18, la ja su 10-18.

Puhelinnumero: 010 219 5500

Sähköposti: asiakaspalvelu@limiitti.fi

Postiosoite: Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku

8 Total Score

User Rating: Be the first one!