Vippi.fi

Vippi.fi on yksi suomalaisen Tact Finance Oyj:n lainapalveluista. Se tarjoaa sekä kulutusluottoa että joustoluottoa. Ehkäpä kannattaisi siis vipata!

Vippi.fi lyhyesti:

  • Ikäraja: 21 v
  • Lainasumma: 100 – 10000 €
  • Lainatuote: joustoluotto tai kulutusluotto
  • Maksuaika: 13-80 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 12,00 – 150,60 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
  • Lainapalvelu avoin 24/7
Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % takaisinmaksettava summa yhteensä 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Todellinen vuosikorko min. 49,77 %, max. 131,66 %. Lainan maksuaika: min. 3kk ja max. 30kk maksettaessa minimilyhennyksin.
Hae lainaa tästä

 

back to menu ↑

Kuka voi lainata Vippi.fi:ltä?

Vippi.fi:ltä lainaa voi hakea, jos on vakituisesti Suomessa asuva oikeustoimikelpoinen henkilö. Maksuhäiriömerkintää ei saa olla ja hakijalla on oltava säännölliset tulot. Lisäksi hakijalla tulee olla matkapuhelinnumero ja pankkitunnukset.

back to menu ↑

Miten joustoluotto eroaa kulutusluotosta?

Joustoluotto on korvannut pikavipit. Joustoluotto ei ole tarkoitus nostaa kerralla tilille toisin kuin kulutusluotto. Kun hakee joustoluottoa, hakijalle myönnetään luottoraja, jolla voi nostaa rahaa omalle pankkitilille, sitä mukaa kun tarvitsee.

back to menu ↑

Mihin kellonaikaan lainaa voi nostaa?

Vippi.fi-lainapalvelu palvelee joka päivä kellon ympäri. Joustoluotosta voi tehdä nostoja riippumatta kellonajasta. Nostoja voi tehdä sekä netissä että tekstiviestillä.

back to menu ↑

Mikä on joustoluoton todellinen vuosikorko?

Joustoluoton todellinen vuosikorko on pienimmillään 49,77 prosenttia. Korko riippuu henkilökohtaisesta lainatarjouksesta, jonka saa täytettyään lainahakemuksen.

back to menu ↑

Mikä on luoton takaisinmaksuaika?

Joustoluotolla ei ole kiinteää takaisinmaksuaikaa. Joustoluotolle palaa nostovaraa sitä mukaa, kun maksaa lainan lyhennyksiä. Tällöin voi joustavasti nostaa lainaa ja maksaa sitä takaisin uudelleen nostettavaksi.

back to menu ↑

Mikä Vippi.fi:n kulutusluotto on?

Palvelun kulutusluotto on kertalaina, jonka saa käyttöön muutamassa minuutissa juuri silloin, kun sitä tarvitsee. Kulutusluoton takaisinmaksuaika on 13-80 kuukautta.

back to menu ↑

Kuinka suuren kulutusluoton voi saada?

Kulutusluottoa voi saada monen kokoista. Pienin summa on tuhat euroa ja suurin mahdollinen 10000 euroa. Kulutusluottoa voi hakea 500 euron tarkkuudella.

back to menu ↑

Tarvitseeko lainalle vakuuksia tai takaajia?

Kulutusluotolle ei tarvitse takaajia eikä vakuuksia. Siksi lainanhaku on nopeaa ja vaivatonta. Sinun tulee täyttää vain lainahakemus ja saada lainatarjous, jolloin laina on käytettävissä saman tien. Tällöin säästyy erilaisten dokumenttien lähettämisiltä, pitkiltä käsittelyajoilta sekä odottelulta.

back to menu ↑

Mikä on kulutusluoton korko?

Vippi.fi-kulutusluotolla saa henkilökohtaisen lainatarjouksen, johon on laskettu hakijan taloudelliseen tilanteeseen sopiva hinnoittelu lainalle. Tarjouksesta ja haetusta lainasummasta riippuen kulutusluoton todellinen vuosikorko on 12 prosentista alkaen. Keskimäärin kulutusluoton korko on 20,30 prosenttia.

back to menu ↑

Miten saa hankittua lainakiellon?

Jos haluaa lainakiellon, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka asettaa kiellon tietoihin. Kielto on pysyvä, joten sitä ei voi myöhemmin poistaa, kun se on kerran asetettu.

back to menu ↑

Tact Finance Oy

Tact Finance on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut vakuudettomiin pienlainoihin. Heidän muita lainatuotteita ovat Saldo sekä Limiitti.fi.

Hae lainaa tästä

 

Vippi.fi yhteystiedot:

Asiakaspalvelu: arkisin 8-18, la ja su 10-18.

Puhelinnumero: 010 219 5500

Sähköposti: asiakaspalvelu@vippi.fi

Postiosoite: Lemminkäisenkatu 46, 20520 Turku

9 Total Score

User Rating: Be the first one!