Freedom Rahoitus

Nykypäivänä rahoitusmarkkinat ovat vilkkaat ja erilaisia lainaa ja luottoa tarjoavia yrityksiä on tullut perinteisten pankkien rinnalle runsaasti kuin sieniä sateella. Tavallisen kuluttajan voi olla hyvinkin vaikeaa löytää itselleen se sopivin lainantarjoaja lukuisten palvelutarjoajien joukosta. Siksi onkin hyvä, että on olemassa Freedom Rahoitus kaltaisia palveluita, joissa useita lainan tarjoajia on koottu saman katon alle kuluttajalle ystävällisessä muodossa.

Freedom Rahoitus lyhyesti:

  • Ikäraja: 18 v
  • Lainasumma: 500 – 60.000 €
  • Maksuaika: 1-15 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: 11,21 %
  • Lainojen yhdistäminen: kyllä
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %.
Hae lainaa tästä

 

back to menu ↑

Mikä on Freedom Rahoitus?

Freedom Rahoitus on tosiaan koonnut samaan paikkaan useita eri lainantarjoajia ja heidän palveluhenkilöstönsä etsii kullekin asiakkaalle sen sopivimman lainan tämän antamien ehtojen mukaan. Lainaa voi hakea esimerkiksi matkalainana, remonttilainana, venelainana tai autolainana, mutta rahan käyttäminen ei ole sidottu mihinkään tiettyyn kohteeseen.

Freedom Rahoitus kuuluu pohjoismaiseen Zmarta Group -ryhmään ja se on yksi ensimmäisistä lainojen välittäjistä Suomessa. Sen kautta on mahdollista saada lainaa vakuudettomasti jopa 60 000 euroa ja myös vakuudelliset lainat ovat mahdollisia. Palvelun käyttäminen on asiakkaalle maksutonta ja turvallista, sillä jokainen asiakas tunnistetaan ennen lainapäätöksiä.

back to menu ↑

Kuka voi saada lainaa Freedom rahoitukselta?

Freedom Rahoitus myöntää lainaa vain yli 18 -vuotiaille säännölliset tulot ja moitteettoman maksuhistorian omaaville henkilöille. Nuorten hakijoiden lainansaantimahdollisuudet ovat paremmat, jos lainassa on myös toinen hakija, esimerkiksi aviopuoliso.

back to menu ↑

Kuinka Freedom rahoitukselta haetaan lainaa?

Freedom rahoitus on hyvin monipuolinen palvelu siitäkin syystä, että lainaa voi hakea usealla eri tavalla. Yleisin tapa on varmasti täyttää helppo lainahakemus Internetissä Freedom rahoituksen kotisivuilla osoitteessa www.freedomrahoitus.fi.

Lisäksi lainaa on mahdollista hakea soittamalla Freedom rahoituksen palvelunumeroihin, jotka löytyvät myös tuolta samalta sivulta. Palveluun on mahdollista jättää myös soittopyyntö, jolloin Freedom rahoitukselta soitetaan asiakkaalle päin, kun tämän asettamien ehtojen mukainen laina on löytynyt.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun aukioloaika: ma–ke 08:00–20:00, to-pe 08:00–18:00

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi

Puhelin: (09) 4241 4400

Posti: Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki

 

9 Total Score

User Rating: Be the first one!