LuottoRaha

Luottoraha lainapalvelusta uusi asiakas voi saada enimmillään 2000 euron edestä kulutusluottoa. Tämä saattaisi olla hyvä mahdollisuus paikata äkillinen rahoitustarve, kun tarvitsee pikavippiä.

LuottoRaha lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 100 – 2.000 €
  • Maksuaika: 1-14 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: alkaen 108,51%
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti

LuottoRaha on jatkuva luotto, jonka vuotuinen nimelliskorko on 49,88 %. Lisäksi peritään 14 % nostoprovision nostetusta summasta. Luottoraha tekee aina 2000 euron luottosopimuksen. Kuluttajasuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 108,51 %.

Hae lainaa tästä

 

Miten luottoa haetaan?

Luottohakemuksen voi tehdä sähköisesti luotonantajan nettisivuilla. Luottoa hakeakseen tulee tunnistautua verkkotunnuksilla tai muilla luotonantajien tarjoamilla sähköisillä tunnistusmenetelmillä.

Kuka voi saada LuottoRaha kulutusluoton?

Kulutusluoton saaneen henkilön tulee olla täyttänyt 20 vuotta ja hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus. Lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja muutenkin raha-asiat tulee olla hoidettu oikein. Hakijalla tulee olla matkapuhelinliittymä sekä sähköposti.

Miten myönnetyn luoton saa pankkitililleen?

Kun luottosopimus on tehty, voi nostaa luottoa omalle pankkitilille joko kerralla tai sitten pienemmissä osissa. Noston voi tehdä kirjautumalla sivustolle verkkopankkitunnuksilla tai PIN-koodilla, joka lähetetään tekstiviestitse, kun on myönnetty positiivinen luottopäätös.

Missä tilanteissa luottoa ei myönnetä?

Luottoa ei aina myönnetä. On useita syitä, miksi sitä ei myönnetä. Esimerkiksi tulot eivät riitä luoton myöntämiseen. Henkilöllä saattaa olla merkintä luottotietorekisterissä. Lainahakemus saattaa olla puutteellinen. Hakija saattaa olla myös alaikäinen.

Mikä kulutusluoton todellinen vuosikorko on?

Kuluttajansuojalaki määrää ilmoittamaan todellisen vuosikoron lainoille. 2000 euron, 2500 euron sekä 3000 euron lainoille se on 108,51 prosenttia.

Mitä tehdä, jos on maksuvaikeuksia?

Maksuaikataulua on mahdollista muuttaa. Se onnistuu sivustolla. Sivustolle voi kirjautua verkkopankkitunnuksilla tai henkilökohtaisella PIN-koodilla.

Miten voi saada luottokiellon?

Luottokiellon voi saada lähettämällä siitä pyynnön kirjallisena tai soittamalla asiakaspalveluun. Kielto on peruuttamaton ja se koskee yrityksen kaikkia lainapalveluita ellei muuta ole sovittu. Lainakielto koskee ainoastaan tämän yrityksen lainapalveluita.

Milloin luottohakemuksen voi lähettää?

Luottohakemuksen voi lähettää milloin tahansa. Niitä käsitellään arkisin yhdeksästä iltakymmeneen, lauantaisin yhdestätoista iltakuuteen ja sunnuntaina kahdesta iltaviiteen. Luottopäätöksen saa välittömästi käsittelyn jälkeen.

Miten kulutusluotto maksetaan takaisin?

Kulutusluotto maksetaan pois laskulla. Laskun saa luottohakemuksessa ilmoitettuun osoitteeseen tai sähköpostilla. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä viitenumeroa käyttäen. Laskusta löytyy kaikki tarvittavat tiedot.

Voiko kulutusluoton maksaa pois ennen kuin on sovittu?

Ennenaikainen takaisinmaksu on mahdollista. Luotto maksetaan takaisin laskulla. Maksutiedot löytyvät myös palvelun sivustolta.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat:

ma – pe0 9:00 – 22:00 la 11:00 – 18:00 su 14:00 – 17:00

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@luottoraha.fi

Puhelinnumero: 09 315 77610 (pvm)

9 Total Score

User Rating: Be the first one!