Vivusjousto

Vivusjousto on moderni joustoluotto. Luottoraja on korkeintaan 3000 eurossa. Olisiko tässä ratkaisu rahoitusongelmiisi? Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen on mahdollista käyttää luottotiliä milloin vain luottorajaan saakka. Tilin avaaminen ei maksa mitään.

Vivusjousto lyhyesti:

  • Ikäraja: 25 v
  • Lainasumma: 10– 3.000 €
  • Maksuaika: 5-65 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: alkaen 166,17 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki: nostettu luotto 2000 €; laina-aika 12 kk; takaisinmaksueriä 12 kpl; luottokustannukset yhteensä 1020 €; takaisinmaksettava summa 3020 €; luoton vuosikorko 102 %; todellinen vuosikorko 166,17 %.

Hae lainaa tästä

 

Kuinka suuren luoton voin saada?

Luottoraja on 2000-3000 euroa. Se määräytyy asiakaskohtaisesti. Luottorajaan saakka voi nostaa luottoa haluamansa määrän oman tarpeen mukaan.

Kuka voi hakea Vivusjousto luottoa?

Vivusjousto voidaan myöntää vähintään 25-vuotiaalle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää ja jolla on Suomessa osoite sekä suomalainen pankkitili. Hakijan henkilöllisyys varmistetaan vielä TUPAS-tunnistautumisella.

Mitä pitää tehdä saadakseen luottoa?

Sivustolla tulee luoda Vivusjousto-tili täyttämällä henkilötietonsa, yhteystietonsa sekä pankkitietonsa. Sen jälkeen tulee tunnistautua Tupas-palvelun kautta. Sitten tulee vain odottaa hyväksyttyä luottopäätöstä.

Kuinka nopeasti rahat saa tililleen, kun myönteinen luottopäätös on tehty?

Rahat siirtyvät yleensä tilille 15 minuutin kuluessa, kun on tehnyt noston lainapalvelun aukioloaikana. POP-pankin, S-pankin ja Ålandsbankenin tileille rahat siirtyvät 1-2 pankkipäivässä.

Kuinka paljon tilin käyttäminen maksaa?

Vivusjousto-tilin avaaminen on maksutonta. Kuluja ja korkoa maksetaan ainoastaan nostetusta luotosta. Nostamisesta ei veloiteta mitään. Nostetusta luoton määrästä peritään 102 prosentin vuosikorko. Kokonaiskorkokulu määräytyy maksuaikataulun mukaan ja lainanlyhennyserien suuruuden mukaan.

Kuinka luottoa maksetaan takaisin?

Luottoa lyhennetään kuukausittain. Asiakas maksaa vähintään minimikuukausierän, joka koostuu kertyneestä korosta sekä viiden prosentin lyhennyksestä.

Onko mahdollista maksaa suurempaa määrää luottoa takaisin kerrallaan kuin on sovittu?

Luottoa voi maksaa takaisin kerrallaan enemmän kuin on sovittu. Se vähentää lainapääomaa ja alentaa luoton kokonaiskustannuksia.

Miten voi päivittää yhteystietojaan?

Sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä salasanan voi päivittää palvelun verkkosivuilla. Mikäli haluaa päivittää tilinumeronsa, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Onko mahdollista hankkia lainakieltoa?

Lainakiellon asettaminen on mahdollista. Se on ikuinen eikä sitä voi jälkikäteen peruuttaa. Se astuu voimaan välittömästä. Lainakiellon saa hankittua esimerkiksi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla.

Miksi asiakas on saanut laskun, vaikka on jo maksanut koko luoton takaisin?

Tiedoksiantona lähetetään lasku, kun luotto on kokonaisuudessaan maksettu. Laskusta näkee lisäksi erittelyn edellisen laskutuskauden tapahtumista. Vivusjousto toimii niin, että myönnetty luottoraja on käytössä myös jatkossa.

4finance Oy

4finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on erikoistunut pienlainoihin. Yritys on toiminut jo vuodesta 2009 lähtien. 4finance Oy:llä on Suomen markkinoilla 2 lainatuotetta: Vivusjousto sekä Vivus pikavippi.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-pe 9-17

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@vivusjousto.fi

Puhelinnumero: 0600 418 751

 

9 Total Score

User Rating: Be the first one!