Nopsalaina

Aina ei elämässä pysty suunnittelemaan kaikkea täydellisen tarkasti, vaikka niin haluaisikin. Joskus vaan käy niin, että nurkan takana odotteleekin jokin yllättävä rahanmeno, johon ei ole lainkaan osannut varautua. Tästä ei pidä kuitenkaan häkeltyä, sillä Nopsalainalla pystyy kattamaan yllättäviä menoja nopeasti ja turvallisesti. Ja tarjoaapa Nopsalaina vaihtoehdon myös ei niin yllättävää menoon!

Mitä Nopsalainalla tarkoitetaan?

Nopsalaina on  BigBank AS:n Suomen sivuliike, joka on erikoistunut pienlainojen myöntämiseen. Palvelu on nopeaa ja lainattava summa on 500 – 6000 euron välillä. Pikalainaa haettaessa ei ole tarpeen ilmoittaa, mihin rahat haluaa käyttää, vaan lainan voi käyttää aivan mihin itse haluaa. Sillä voi esimerkiksi hankkia jonkun uuden kodinkoneen tai sitten tehdä ulkomaanmatkan. Vain mielikuvitus on rajana rahasumman käytölle!

Mitä lainanhakijalta edellytetään?

Nopsalainaakaan ei kuitenkaan myönnetä ihan kenelle vain, vaan hakijalla on oltava moitteeton luottohistoria ja hänen on oltava täysi-ikäinen ja oikeustoimikelpoinen. Lisäksi lainaa hakevalla on oltava esimerkiksi säännölliset tulot, jotta lainan takaisinmaksaminen varmasti onnistuu.

Kuinka takaisinmaksu tapahtuu?

Lainan ottaja sitoutuu maksamaan lainansa takaisin sovittuun määräaikaan mennessä. Nopsalainaa lyhennetään kuukausittaisina tasaerinä, jolloin jokaiseen erään kuuluu niin lainanlyhennys kuin siihen liittyvät kulutkin. Tosin lainan ottajalla on mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa niin halutessaan. Tämä kannattaa ottaa huomioon jo lainan ottoa suunnitellessa.

Mitä maksuja lainaan sisältyy?

Itse lainasummaan lisätään muut kulut, joita ovat sopimuspalkkio, joka määräytyy otetun lainasumman mukaan sekä kuukausittainen viiden euron tilinhoitomaksu.

Lisätietoja näistä saa helpoiten Nopsalainan Internet-sivuilta osoitteesta www.nopsalaina.fi. Täältä löytyy myös runsaasti muuta tietoa lainasta ja sen takaisinmaksusta sekä muun muassa lainalaskuri, jolla lainan suuruuden suunnitteleminen on hyvin helppoa.

9 Total Score

User Rating: Be the first one!