Netistälainaa.fi

Netistälainaa.fi tarjoaa turvallista ja nopeaa mahdollisuutta hakea netistä lainaa ilman vakuuksia. Mihin tarvitseekaan lainaa, tämä palvelu voisi auttaa. Palvelun tuote on joustolaina.

Netistälainaa.fi lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 100 – 2.250 €
  • Maksuaika: 3-37 kuukautta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: min. 96,91 %, max. 331,16 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti
Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.
Hae lainaa tästä

 

Kuka voi hakea Netistälainaa.fi lainaa?

Lainaa voi saada, jos on vähintään 20-vuotias ja ei omaa maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla täytyy olla myös vakituinen osoite Suomessa, säännölliset tulot, suomalainen pankkitili sekä henkilötunnus.

Jos saa myönteisen lainapäätöksen, kuinka nopeasti rahat ovat tilillä?

Ensin vastaanotetaan myönteinen lainapäätös. Sen jälkeen palvelu siirtää rahat tilille noin 15 minuutin kuluessa. Jos pankki on Handelsbanken tai Ålandsbanken, rahat siirtyvät 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Millaisissa tapauksissa lainaa saatetaan jättää myöntämättä?

Luotonantaja tekee kokonaisarvion, jonka perusteella päätetään, myönnetäänkö lainaa. Jos lainaa ei ole myönnetty, se saattaa olla johtunut esimerkiksi voimassa olevasta luottohäiriömerkinnästä, puutteellisista hakemustiedoista lainahakemuksen yhteydessä tai aikaisemmista maksuvaikeuksista. Luotonantajan ei tarvitse perustella, jos se kieltäytyy myöntämästä luottoa.

Voiko lyhennyksen maksaa takaisin ennen eräpäivää?

Lyhennyksen voi todella maksaa takaisin ennen eräpäivää. Maksetut lyhennykset vähennetään suoraan pääomasta eivätkä kuittaa laskuja, jotka lähetetään kuukausittain. Siksi onkin tärkeää maksaa joka kuukausi lähetetyt laskut eräpäivään mennessä.

Voiko velan maksaa kokonaan pois kerralla?

Velan voi maksaa kokonaan pois kerralla. Tällöin tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja pyytää loppusaldo.

Mitä tulee tehdä, jos on vaikeuksia hoitaa maksuja?

Jos näkee edessään ongelmia laskujen maksun kanssa, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jolloin asiakaspalvelijoiden kanssa etsitään paras ratkaisu maksuongelmiin. Palvelun kotisivuilla on myös artikkeli, jossa kerrotaan neuvoja maksuvaikeuksien ratkaisuun.

Milloin palvelu on avoinna?

Lainapalvelu on avoinna ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello kahdeksasta 21:een sekä lauantaina ja sunnuntaina kello yhdeksästä 21:een. Asiakaspalveluun taas voi olla yhteydessä maanantaista perjantaihin kello yhdeksästä 18:sta ja lauantaina kello kymmenestä 15:sta.

Miten voi saada lainakiellon?

Jos haluaa lainakiellon, tulee ottaa yhteyttä sähköpostilla asiakaspalveluun ja pyytää lainakieltoa. Lainakielto on pysyvä. Se koskee Top Finance -lainatuotteita.

Voiko lainahakemuksen peruuttaa?

Lainahakemuksen voi peruuttaa. Jos ei ole vielä vastaanottanut lainapäätöstä, tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja sopia asiasta.

Hae lainaa tästä

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-pe klo 8-21, la klo 9-17

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@topfinance.fi

Puhelinnumero: 010 3255 791 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

9 Total Score

User Rating: Be the first one!