Joustolaina

Joustolainasta saat edullisesti, nopeasti ja turvallisesti jopa 4000€ lainaa sekä yhden maksuvapaan vuoden! Joskus elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa ihminen todella toivoo, että hänellä olisi käytössään hieman ylimääräistä rahaa, hieman joustoa johonkin pieneen tai vähän isompaankin hankintaan. Hankintaa varten säästäminen voi kuitenkin monissa tapauksissa tuntua liian pitkältä prosessilta, ja silloin helpotusta tilanteeseen voi hakea lainalla.

Joustolaina on yksi mahdollisuus hakea helpotusta rahatilanteeseen. Se on ruotsalaisen luottomarkkinayrityksen alaisuudessa toimiva yritys, joka tarjoaa mahdollisuuden lainata rahaa ilman vakuuksia helposti. Lainan hakijan tarvitsee vain täyttää Joustolainahakemus, joka löytyy Internetistä osoitteesta: www.joustolaina.fi. Hakemuksen täyttämisen ja myönteisen päätöksen jälkeen sopimus lainasta ja palkkatodistukset postitetaan Joustolainan konttoriin, jolloin tehdään vielä lopullinen tarkistus hakijan luottokelpoisuudesta. Jos ongelmia ei esiinny, siirtyy sovittu lainamäärä hakijan tilille.

Kuka voi saada Joustolainaa?

Joustolainaa voi saada 25 vuotta täyttänyt ja Suomessa asuva henkilö, jolla on vähintään 15 000 euron säännölliset vuosittaiset tulot. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintää. Opiskelijoita tai työttömiä ei hyväksytä lainanhakijoiksi ellei heillä ole edellä mainittuja säännöllisiä tuloja.

Kuinka paljon lainaa voi saada ja mitkä ovat sen kustannukset?

Joustolainaa voi saada 1000 – 4000 euroa, joten hieman isommankin hankinnan suunnittelu onnistuu sen turvin. Maksuaikaa on Lainanottajan toiveen mukaan yksi, kaksi tai kolme vuotta. Lisäksi lainan myöntämisen jälkeen lainalla on alkuun yksi kokonaan lyhennysvapaa vuosi, eli lainaa tarvitsee alkaa lyhentää vasta yhden vuoden jälkeen.

Takaisinmaksettavan kuukausierän suuruus riippuu otetusta lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Joustolainan kuukausittainen maksuerä pysyy samansuuruisena koko lainanmaksun ajan. Todellinen vuosikorko esimerkiksi 2000 euron lainalle kolmen vuoden maksuajalla on 31,3 %. Lisäksi lainan ottajan maksettavaksi jää viiden euron kuukausittainen laskutuslisä. Avausmaksua ei ole, sillä se vähennetään pääomavelasta ennen lainan maksua.

8 Total Score

User Rating: Be the first one!