Cashbuddy

Cashbuddy tarjoaa lainanhakemismahdollisuutta. Asiakkaan tulee olla täyttänyt 20 vuotta ja omata säännölliset tulot ja maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Lainaa voi saada aina 3000 euroon saakka ja pisin maksuaika on 60 kuukautta.

Cashbuddy lyhyesti:

  • Ikäraja: 20 v
  • Lainasumma: 1000 – 3000 €
  • Maksuaika: 1-5 vuotta
  • Vakuudeton laina: kyllä on
  • Lainan todellinen vuosikorko: alk 34,30 %
  • Lainojen yhdistäminen: ei
  • Lainan nosto: rahat tilille heti

 

Millaista lainan hakeminen on?

Lainan hakeminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi kaikille laitteille. Lainaa voi hakea myös puhelimella tai tabletilla. Lainatarjouksen saa välittömästi. Rahat saa tilille jo saman tai seuraavan arkipäivän aikana. Asia riippuu, minkä pankin asiakas on.

Millaisia vaatimuksia lainan saamiseen on?

Lainaa saadakseen pitää olla muun muassa yli 20-vuotias mutta ei kuitenkaan yli 65-vuotias. Kuukausitulojen tulee olla vähintään 800 euroa. Työsuhteen luonteella tai kestolla ei ole merkitystä lainan myöntämisen suhteen. Tämä tarkoittaa sitä, että työsuhde saa olla vakituinen, määräaikainen, koeajalla tai osa-aikainen.

Mitä lainahakemuksen tekemiseksi tarvitsee?

Lainahakemuksen teon nopeuttamiseksi kannattaa selvittää tilinumero, pankkitunnukset sekä hankkia PDF-muotoinen palkka- ja eläkelaskelma. Tulotositteesta tulee käydä ilmi nimi ja osoite. Sen tulee myös olla selkeä ja helposti luettavissa.

Minkä hintainen laina on verrattuna pankkien lainoihin?

Cashbuddy pikalaina on tarkoitettu tyydyttämään pikainen lainatarve. Siksi se on pankkien lainaa kalliimpi vaihtoehto. Se on kuitenkin paljon nopeampi, helpompi ja vaivattomampi vaihtoehto.

Voiko nykyistä lainaa korottaa?

Jos haluaa lisää lainaa, laina käsitellään uutena lainahakemuksena. Uudesta lainasta vähennetään nykyinen laina ja tilille maksetaan jäljelle jäävä osuus. Kerrallaan voi siis olla vain yksi lyhennettävä laina yhdellä asiakkaalla.

Miten lainatarjous hyväksytään?

Lainahakemus käsitellään samaan aikaan hakemisen aikana. Näin lainatarjouksen saa välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjouksen voi halutessaan hyväksyä allekirjoittamalla lainasopimus pankkitunnuksilla sivuston kautta.

Voiko lainahakemuksen peruuttaa?

Jos ei ole tyytyväinen tarjoukseen ja haluat vaikkapa muuttaa laina-aikaa pidemmäksi tai pienentää lainasummaa, voi peruuttaa lainahakemuksen lainatarjouksen lopussa olevan linkin avulla. Myös myönnetyn lainan voi palvelun ehtojen mukaisesti peruuttaa.

Onko mahdollista saada lyhennysvapaa kuukausi?

Jos on hoitanut lainan lyhennykset moitteettomasti, voi asiakaspalvelu myöntää tapauskohtaisesti maksuvapaan kuukauden. Asiakaspalvelu voi myös myöntää lyhennysvapaan kuukauden käsittelymaksua vastaan.

Voiko lainan maksaa takaisin sovittua aikaisemmin?

Lainapääoman poismaksaminen kokonaisuudessaan sovittua aikaisemmin on mahdollista. Voi myös maksaa korkeampia kuukausieriä.

 

 

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelun aukioloajat: ma-pe 9-12.30

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@cashbuddy.fi

Puhelinnumero: 010 802 252

9 Total Score

User Rating: Be the first one!